Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

B Young, La Nouba’da unutulmaz bir geceye imza attı

MAGAZİN 13.08.2022 - 23:13, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

B Young, La Nouba’da unutulmaz bir geceye imza attı

2018 yılında çıkardığı “Jumanji” adlı parça ile önce Londra’da sonra da tüm dünyada radyo listelerini alt üst eden Kıbrıslı Türk sanatçı B Young, önceki akşam La Nouba’da unutulmaz bir geceye imza attı.    Londra’da RnB tarzında ilk 100 sanatçı arasında gösterilen ve son yıllardaki çıkışını devam ettiren B Young, ülkesinde ilk kez sahne aldı.    Yaklaşık bin kişinin ilgi gösterdiği gecede en sevilen parçalarını hayranları için seslendiren B Young, sevenleri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.    B Young’ın performansı öncesinde ve sonasında DJ CTH ve Janb de kabin başına geçerek, geceye renk kattılar.

2018 yılında çıkardığı “Jumanji” adlı parça ile önce Londra’da sonra da tüm dünyada radyo listelerini alt üst eden Kıbrıslı Türk sanatçı B Young, önceki akşam La Nouba’da unutulmaz bir geceye imza attı.

   Londra’da RnB tarzında ilk 100 sanatçı arasında gösterilen ve son yıllardaki çıkışını devam ettiren B Young, ülkesinde ilk kez sahne aldı.

   Yaklaşık bin kişinin ilgi gösterdiği gecede en sevilen parçalarını hayranları için seslendiren B Young, sevenleri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

   B Young’ın performansı öncesinde ve sonasında DJ CTH ve Janb de kabin başına geçerek, geceye renk kattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.