Atakom
Serena
başman
acapulco

Başbakan Üstel küçük bir operasyon geçirdi, sağlık durumu iyi.

GÜNCEL 09.12.2025 - 11:28, Güncelleme: 09.12.2025 - 11:28
 

Başbakan Üstel küçük bir operasyon geçirdi, sağlık durumu iyi.

Başbakan Ünal Üstel, evinde rahatsızlanmasının ardından yapılan küçük operasyonla sağlığına kavuştu; durumunun stabil olduğu ve taburcu edilerek görevine devam edeceği bildirildi.
Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Ünal Üstel, dün Cumhuriyet Meclisi Genel Kurul çalışmalarının ardından evine döndükten sonra rahatsızlandı ve hekimlerine başvurdu. Açıklamada, doktorların yaptığı kontroller sonucunda, Başbakan Ünal Üstel’in daha önce geçirdiği ameliyata bağlı bir komplikasyon tespit edildiği ve hekimleri tarafından küçük bir operasyon gerçekleştirildiği kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Operasyon başarıyla tamamlanmıştır ve Başbakan Ünal Üstel’in sağlık durumu stabildir. Herhangi bir risk, komplikasyonun devamı ya da endişe verici bir bulgu bulunmamaktadır. Başbakan'ımızın bugün taburcu edilmesi ve çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesi öngörülmektedir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla yapılan bu açıklama vesilesiyle gösterilen ilgi ve iyi dilekler için teşekkür eder; tüm halkımıza saygıyla duyururuz.”
Başbakan Ünal Üstel, evinde rahatsızlanmasının ardından yapılan küçük operasyonla sağlığına kavuştu; durumunun stabil olduğu ve taburcu edilerek görevine devam edeceği bildirildi.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Ünal Üstel, dün Cumhuriyet Meclisi Genel Kurul çalışmalarının ardından evine döndükten sonra rahatsızlandı ve hekimlerine başvurdu.

Açıklamada, doktorların yaptığı kontroller sonucunda, Başbakan Ünal Üstel’in daha önce geçirdiği ameliyata bağlı bir komplikasyon tespit edildiği ve hekimleri tarafından küçük bir operasyon gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Operasyon başarıyla tamamlanmıştır ve Başbakan Ünal Üstel’in sağlık durumu stabildir. Herhangi bir risk, komplikasyonun devamı ya da endişe verici bir bulgu bulunmamaktadır.

Başbakan'ımızın bugün taburcu edilmesi ve çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesi öngörülmektedir.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla yapılan bu açıklama vesilesiyle gösterilen ilgi ve iyi dilekler için teşekkür eder; tüm halkımıza saygıyla duyururuz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.