Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Berfu Yenenler, sosyal medya hesaplarından koronavirüse yakalandığını duyurdu

MAGAZİN 23.01.2022 - 22:45, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Berfu Yenenler, sosyal medya hesaplarından koronavirüse yakalandığını duyurdu

Test sonucunu paylaşan Yenenler, durumu hakkında bilgi verdi.
2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasıyla ismini duyuran daha sonra Eser Yenenler ile hayatını birleştiren Berfu Yıldız Yenenler, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. "EVET KÖTÜ HABER GELDİ" Sosyal medya fenomeni, pozitif olan test sonucunu Instagram'dan yayınladı. Yenenler, "Evet kötü haber geldi maalesef ben de Covid pozitifim. Dünden beri birçok test yaptım ikna olmak adına, çünkü zaten şu an her hastalık çok salgın ama maalesef Covid'miş. Şimdilik çok rahat ve neredeyse sıfır semptomla geçiriyorum. Bu şekilde devam eder umarım. Çocuklar ve Eser iyi. Kendimi ihtimal olduğu anda izole ettim. Umarım onlara da bir şey olmadan ben tek başıma hızlıca atlatacağım" diye yazdı. Berfu Yenenler'den kötü haber Ancak ünlü isim daha sonra ise üzen bir haberi paylaştı. Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çifti de son dönemde pek çok ünlü gibi koronavirüse yakalandı. ESER - BERFU YENENLER ÇİFRİ ARALIK AYI SONUNDA DA KORONA OLDUKLARINI DUYURMUŞTU Berfu Yenenler yaptığı paylaşımda "Aşırı da korkuyorum" diyerek koronavirüs olduklarını duyurdu.
Test sonucunu paylaşan Yenenler, durumu hakkında bilgi verdi.

2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasıyla ismini duyuran daha sonra Eser Yenenler ile hayatını birleştiren Berfu Yıldız Yenenler, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü.

"EVET KÖTÜ HABER GELDİ"

Sosyal medya fenomeni, pozitif olan test sonucunu Instagram'dan yayınladı.

Yenenler, "Evet kötü haber geldi maalesef ben de Covid pozitifim.

Dünden beri birçok test yaptım ikna olmak adına, çünkü zaten şu an her hastalık çok salgın ama maalesef Covid'miş.

Şimdilik çok rahat ve neredeyse sıfır semptomla geçiriyorum.

Bu şekilde devam eder umarım. Çocuklar ve Eser iyi.

Kendimi ihtimal olduğu anda izole ettim. Umarım onlara da bir şey olmadan ben tek başıma hızlıca atlatacağım" diye yazdı.

Berfu Yenenler'den kötü haber

Ancak ünlü isim daha sonra ise üzen bir haberi paylaştı. Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çifti de son dönemde pek çok ünlü gibi koronavirüse yakalandı.

ESER - BERFU YENENLER ÇİFRİ ARALIK AYI SONUNDA DA KORONA OLDUKLARINI DUYURMUŞTU

Berfu Yenenler yaptığı paylaşımda "Aşırı da korkuyorum" diyerek koronavirüs olduklarını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.