Berova: Devlet gelir kaybı olacak diye bağırmak yerine gelin konuşalım
Berova: Devlet gelir kaybı olacak diye bağırmak yerine gelin konuşalım
Maliye Bakanı Özdemir Berova, cevabi konuşmasında CTP Milletvekili Barçın’ın Meclis kürsüsünden iddiada bulunmayı alışkanlık haline getirdiğini söyleyerek, bu tavrı eleştirdi.
Para Kambiyo Dairesi’nin rutin olarak yazdığı her yazanın bakan kontrolünden geçmediğini de ifade eden Berova, bununla ilgili gerekli bilgiyi istediğini söyledi.
İlgili dernek ve birliklerin bu konuda Para Kambiyo Dairesi Müdürü ile görüştüklerini de aktaran Maliye Bakanı Berova, bu konuda Savcılık görüşüne başvurulacağının kendisine iletildiğini aktardı.
Kürsünden, “Devlet gelir kaybına uğrayacak, bu genelgeyi çekin” gibi söylemlerde bulunmak yerine Devrim Barçın’ın kendisiyle konuşulabileceğini kaydeden Berova, Devrim Barçın’ın geçen gün kıdem tazminatlarıyla ilgili açıklamalarını da eleştirdi.
Berova, bu konulara Cuma günü Maliye Bakanlığı bütçesi görüşülürken de cevap vereceğini kaydetti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



