Atakom
Serena
UBPPP
acapulco

Bozkurt: “Bu şehrin kaderini gençlerle birlikte değiştirebiliriz”

GÜNCEL 20.10.2026 - 15:11, Güncelleme: 20.10.2026 - 15:11
 

Bozkurt: “Bu şehrin kaderini gençlerle birlikte değiştirebiliriz”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, gençlerle bir araya geldi. Bozkurt, önceliğinin gençlerin önünü açacak ve şehirdeki yaşam şartlarını iyileştirecek projeler olduğunu belirterek, “Bu şehrin kaderini gençlerle birlikte değiştirebiliriz.” dedi.
Seçim ofisinden verilen bilgiye göre, Bozkurt, Mağusa gençliğinin daha iyi imkânları hak ettiğini kaydetti, şehrin geleceğini değiştirmek için gençleri sorumluluk almaya çağırdı. Yaklaşık 10 yıldır Mağusa Türk Gücü Kulübü Başkanlığı yaptığını hatırlatan Bozkurt, bu süreçte hedefinin yalnızca şampiyonluklar kazanan bir kulüp oluşturmak değil, genç nesillerin yetişmesine katkı sağlamak da olduğunu kaydetti. Kendi şehrinin kaderini değiştirmek amacıyla belediye başkanlığına aday olduğunu ifade eden Bozkurt, gençlere fırsat yaratacak, Mağusa’nın katma değerini artıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek projelere odaklanacağını belirtti. Bozkurt, “Biz niçin Kıbrıs’ın en iyi şehri olmayalım?” diye konuştu. Mağusa’nın gençlere duyduğu güveni dile getiren Bozkurt, adaylığını yalnızca belediye başkanlığı hedefiyle sınırlı görmediğini, bu sürecin ülkedeki siyasi profillerin değişmesine de katkı sağlayabileceğini söyledi. Konuşmasında ekip çalışmasının önemine de değinen Bozkurt, “Hayatta hiç kimse hiçbir zaman hiçbir şeyi yalnız başına başaramaz. Her şey ekip işidir.” dedi. Birlikte çalıştığı kadrolara güvendiğini kaydeden Bozkurt, adaylık kararını da bu güvenle aldığını ifade etti.
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, gençlerle bir araya geldi. Bozkurt, önceliğinin gençlerin önünü açacak ve şehirdeki yaşam şartlarını iyileştirecek projeler olduğunu belirterek, “Bu şehrin kaderini gençlerle birlikte değiştirebiliriz.” dedi.

Seçim ofisinden verilen bilgiye göre, Bozkurt, Mağusa gençliğinin daha iyi imkânları hak ettiğini kaydetti, şehrin geleceğini değiştirmek için gençleri sorumluluk almaya çağırdı.

Yaklaşık 10 yıldır Mağusa Türk Gücü Kulübü Başkanlığı yaptığını hatırlatan Bozkurt, bu süreçte hedefinin yalnızca şampiyonluklar kazanan bir kulüp oluşturmak değil, genç nesillerin yetişmesine katkı sağlamak da olduğunu kaydetti.

Kendi şehrinin kaderini değiştirmek amacıyla belediye başkanlığına aday olduğunu ifade eden Bozkurt, gençlere fırsat yaratacak, Mağusa’nın katma değerini artıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek projelere odaklanacağını belirtti. Bozkurt, “Biz niçin Kıbrıs’ın en iyi şehri olmayalım?” diye konuştu.

Mağusa’nın gençlere duyduğu güveni dile getiren Bozkurt, adaylığını yalnızca belediye başkanlığı hedefiyle sınırlı görmediğini, bu sürecin ülkedeki siyasi profillerin değişmesine de katkı sağlayabileceğini söyledi.

Konuşmasında ekip çalışmasının önemine de değinen Bozkurt, “Hayatta hiç kimse hiçbir zaman hiçbir şeyi yalnız başına başaramaz. Her şey ekip işidir.” dedi.

Birlikte çalıştığı kadrolara güvendiğini kaydeden Bozkurt, adaylık kararını da bu güvenle aldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.