Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Carlton Yıldızlar Ligi başlıyor

SPOR 13.05.2022 - 10:15, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Carlton Yıldızlar Ligi başlıyor

Badminton Federasyonu faaliyetlerine aralıksız devam ederken bu hafta da Yıldızlar Ligini düzenliyor. Badminton Federasyon başkanı Fırat Deniz Yıldızlar Liginin düzenlenmesi ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, 15 Mayıs 2022 tarihinde Atatürk Spor Salonunda başlayacak olan Carlton Yıldızlar Ligi’ni in bu yıl karışık Takım müsabakaları şeklinde 5 kategoride oynanacağını belirtti. Yıldızlar Liginin düzenlenmesi sayesinde sporcularımızın daha fazla maç yaparak kendilerini geliştireceklerini ve kulüplerin koyacağı katkılarla da ülkemizde badminton sporunun gelişeceğini söyledi. Badmintona verdiği destekten dolayı yıldızlar liginin isminin son yıllarda olduğu gibi Anıl Spor aracılığı ile CARLTON Yıldızlar Ligi olarak devam edeceğini belirten Deniz, Ligin 4’erli 2 grup şeklinde 8 takımla oynanacağını ve tek devreli oynanacak maçlar sonucunda ilk ikiye kalan takımların yarı finale çıkacağını söyledi.  Federasyon Başkanı Deniz yeni yıldızların çıkacağına inandığı Carlton Yıldızlar Badminton Liginde mücadele edecek sporculara ve takımlara başarılar diledi.

Badminton Federasyonu faaliyetlerine aralıksız devam ederken bu hafta da Yıldızlar Ligini düzenliyor.

Badminton Federasyon başkanı Fırat Deniz Yıldızlar Liginin düzenlenmesi ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, 15 Mayıs 2022 tarihinde Atatürk Spor Salonunda başlayacak olan Carlton Yıldızlar Ligi’ni in bu yıl karışık Takım müsabakaları şeklinde 5 kategoride oynanacağını belirtti. Yıldızlar Liginin düzenlenmesi sayesinde sporcularımızın daha fazla maç yaparak kendilerini geliştireceklerini ve kulüplerin koyacağı katkılarla da ülkemizde badminton sporunun gelişeceğini söyledi.

Badmintona verdiği destekten dolayı yıldızlar liginin isminin son yıllarda olduğu gibi Anıl Spor aracılığı ile CARLTON Yıldızlar Ligi olarak devam edeceğini belirten Deniz, Ligin 4’erli 2 grup şeklinde 8 takımla oynanacağını ve tek devreli oynanacak maçlar sonucunda ilk ikiye kalan takımların yarı finale çıkacağını söyledi.  Federasyon Başkanı Deniz yeni yıldızların çıkacağına inandığı Carlton Yıldızlar Badminton Liginde mücadele edecek sporculara ve takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.