Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı: mezarda kefen yok!
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı: mezarda kefen yok!
Münevver Karabulut'u öldüren ve tutuklandıktan sonra kaldığı hücrede ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı.
Münevver Karabulut'u öldüren ve tutuklandıktan sonra kaldığı hücrede ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Kazma işleminin ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Garipoğlu'nun mezarı açılmadan önce polis mezarlık etrafında bariyerlerle geniş güvenlik önlemi aldı. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözemir, cesedin tamamının mezardan çıkarılıp Adli Tıp Kurumu'na götürülüp DNA örnekleriyle eşleştirme yapılacağını açıkladı.
"KEFEN VE BEZ YOKTU"
Mezarın açılmasının ardından gazetecilere bir açıklama daha yapan Epözdemir, “İki tabaka vardı. İlk tabakada hiçbir şey yok. Kefen ve bez yoktu. Toprağın üzerinde dağınık şekilde kemikler ve kafatası vardı. Kefen ve bezin olmadığı tutanağa geçti.” dedi.
Garipoğlu ailesinin erkek bireylerin güncel DNA’larının alınmasını istediklerini belirten Epözdemir, “Garipoğlu ailesinin erkek bireyleri Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek, DNA örnekleri alınacak. Bu incelemenin güncel DNA örnekleriyle yapılmasını istedik.” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.