Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Cem Yılmaz: Bu eleştirileri çok olumlu buluyorum

MAGAZİN 04.06.2022 - 16:35, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Cem Yılmaz: Bu eleştirileri çok olumlu buluyorum

13 Mayıs'ta yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinin hem senaryosunu yazan, hem başrolünü oynayan, hem de yönetmenliğini yapan Cem Yılmaz (49), yeni filmi için hazırlıklara başladı. Haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran ünlü komedyen, müzik stüdyosunda objektif karşısına geçti. "YENİ FİLMİN MÜZİKLERİNİ DE BEN YAPACAĞIM" 'Erşan Kuneri'de Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’la başrolü paylaşan Yılmaz, "Yeni filmin müziklerini de ben yapacağım." dedi. "BU ELEŞTİRİLERİ ÇOK OLUMLU BULUYORUM" Yeni projesiyle alakalı bilgi veren Cem Yılmaz, "Yapıcı tavrımla sizlerleyim." notuyla yayınladığı videoda, "Bazı eleştiriler geliyor. ‘Senaryoyu tek başına yazıyorsun, sen oynuyorsun, bir de filmi yöneteyim sevdası’ falan... Bu eleştirileri çok olumlu buluyorum. Şimdi yeni yapacağım filmde müzikleri de ben yapacağım!" dedi. Komedyen, ayrıca üzerinde çalıştığı müziği de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

13 Mayıs'ta yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinin hem senaryosunu yazan, hem başrolünü oynayan, hem de yönetmenliğini yapan Cem Yılmaz (49), yeni filmi için hazırlıklara başladı. Haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran ünlü komedyen, müzik stüdyosunda objektif karşısına geçti.

"YENİ FİLMİN MÜZİKLERİNİ DE BEN YAPACAĞIM"

'Erşan Kuneri'de Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’la başrolü paylaşan Yılmaz, "Yeni filmin müziklerini de ben yapacağım." dedi.


"BU ELEŞTİRİLERİ ÇOK OLUMLU BULUYORUM"
Yeni projesiyle alakalı bilgi veren Cem Yılmaz, "Yapıcı tavrımla sizlerleyim." notuyla yayınladığı videoda, "Bazı eleştiriler geliyor. ‘Senaryoyu tek başına yazıyorsun, sen oynuyorsun, bir de filmi yöneteyim sevdası’ falan... Bu eleştirileri çok olumlu buluyorum. Şimdi yeni yapacağım filmde müzikleri de ben yapacağım!" dedi.

Komedyen, ayrıca üzerinde çalıştığı müziği de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.