Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Cumhurbaşkanı Tatar, Lefkoşa Kaymakamlığı'nı ziyaret etti

GÜNCEL 16.05.2022 - 15:16, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Cumhurbaşkanı Tatar, Lefkoşa Kaymakamlığı'nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu sabah Lefkoşa Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.  Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tatar, burada yaptığı konuşmada, pandemi ve Ukrayna-Rusya savaşında dolayı ekonomik sıkıntılar yaşayan halkın daha fazla hizmet beklediğini belirtti.  Lefkoşa Kaymakamlığı’nın sunduğu hizmetlerin önemine değinen Tatar her zaman temas içinde olduğu Lefkoşa Kaymakamlığı’na, yürüttüğü çalışmalarda başarılar diledi.   Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş ise, kaymakamlığın yürüttüğü çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu sabah Lefkoşa Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. 

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tatar, burada yaptığı konuşmada, pandemi ve Ukrayna-Rusya savaşında dolayı ekonomik sıkıntılar yaşayan halkın daha fazla hizmet beklediğini belirtti. 


Lefkoşa Kaymakamlığı’nın sunduğu hizmetlerin önemine değinen Tatar her zaman temas içinde olduğu Lefkoşa Kaymakamlığı’na, yürüttüğü çalışmalarda başarılar diledi.  
Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş ise, kaymakamlığın yürüttüğü çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.