Devlet Tiyatroları, "Gizli Dünya" adlı oyunla Girne bölgesindeki öğrencilerle buluştu
Devlet Tiyatroları, "Gizli Dünya" adlı oyunla Girne bölgesindeki öğrencilerle buluştu
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, geleneksel hale gelen çocuk tiyatrosu prömiyerleriyle çocuklar için sahneye çıkmaya devam ediyor.
Uzun yıllardır Karpaz'dan Lefke'ye çeşitli bölgelerde temsil yaparak binlerce çocuğa ulaşan tiyatromuz, 2023-24 sezonunu 4 yaş ve üzeri çocukları hedefleyen "Gizli Dünya" adlı oyunla bu kez Girne bölgesindeki öğrencilerle buluştu.
KTEV Şehit Hasan Cafer ilkokulu, Ağırdağ Dağyolu, Mustafa Çağatay İlkokulu, Alsancak İlkokulu, Çamlıbel Aysun İlkokulu ve Karşıyaka Merkez İlkokulu’dan gelen öğrenciler, GAÜ Spektrum da sahnelenen Gizli Dünya oyunu ile öğrencilerin beğenisini topladı.
Gizli Dünya oyunu bugün ise Lapta İlkokulu, Mehmet Boransel İlkokulu, Tepebaşı İlkokulu ve Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencileri ile buluşacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



