Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Dr. Fazıl Küçük heykelinin açılış etkinliği yarın gerçekleşecek

GÜNCEL 29.06.2022 - 20:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Dr. Fazıl Küçük heykelinin açılış etkinliği yarın gerçekleşecek

Lefkoşa’nın en çok kullanılan park alanlarından biri olan Taşkınköy Dr. Fazıl Küçük Parkı’na bir yenilik daha ekleniyor. Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’ün sanatçı Sevcan Çerkez tarafından yapılan heykelinin açılışı yarın gerçekleşiyor. Mücadele liderinin adının verildiği Taşkınköy’deki Dr.Fazıl Küçük Parkı’nda gerçekleştirilecek açılış etkinliği saat 19.00’da başlayacak.

Lefkoşa’nın en çok kullanılan park alanlarından biri olan Taşkınköy Dr. Fazıl Küçük Parkı’na bir yenilik daha ekleniyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’ün sanatçı Sevcan Çerkez tarafından yapılan heykelinin açılışı yarın gerçekleşiyor.

Mücadele liderinin adının verildiği Taşkınköy’deki Dr.Fazıl Küçük Parkı’nda gerçekleştirilecek açılış etkinliği saat 19.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.