Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

DTB U15 büyük beğeni topluyor

SPOR 16.05.2022 - 16:16, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

DTB U15 büyük beğeni topluyor

Kıbrıs’ın en büyük camialarından biri olan Doğan Türk Birliği (DTB), hem tesisleşme anlamında hem de sportif anlamda başarılara imza atmaya devam ediyor.  51 puanla Süper Lig’i üçüncü sırada bitiren DTB, Nicosia Grup Kıbrıs Kupası’nı da final oynayarak ikinci sırada tamamladı.  Tesisleşme anlamında neredeyse tüm kulüpleri geride bırakan başarılara imzalayan DTB’nin alt yapısı da büyük takdir topluyor.  U15 Ligi’nde de finale çıkan kulüp, alt yapısıyla dikkat çekiyor. İlk maçta deplasmanda Yeniboğaziçi’ni 1-0 yenen DTB U15 takımı, konuk ettiği rakibini 3-0 mağlup ederek finalde Küçük Kaymaklı’nın rakibi oldu. Turkcell U15 Ligi finali 19 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Kıbrıs’ın en büyük camialarından biri olan Doğan Türk Birliği (DTB), hem tesisleşme anlamında hem de sportif anlamda başarılara imza atmaya devam ediyor. 


51 puanla Süper Lig’i üçüncü sırada bitiren DTB, Nicosia Grup Kıbrıs Kupası’nı da final oynayarak ikinci sırada tamamladı. 


Tesisleşme anlamında neredeyse tüm kulüpleri geride bırakan başarılara imzalayan DTB’nin alt yapısı da büyük takdir topluyor. 


U15 Ligi’nde de finale çıkan kulüp, alt yapısıyla dikkat çekiyor.


İlk maçta deplasmanda Yeniboğaziçi’ni 1-0 yenen DTB U15 takımı, konuk ettiği rakibini 3-0 mağlup ederek finalde Küçük Kaymaklı’nın rakibi oldu.


Turkcell U15 Ligi finali 19 Mayıs Perşembe günü saat 19.00'da Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.