Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Dumlupınar’da imzalar 2025’e atıldı

SPOR 18.06.2022 - 17:44, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Dumlupınar’da imzalar 2025’e atıldı

Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü, ana sponsorları Yonpaş Orman Ürünleri A. Ş. ve daha önceden anlaşma sağladığı teknik direktör Sedat Devecioğlu ile sözleşmeleri 2025 yılına kadar uzattığını duyurdu.  Anlaşmalarla ilgili yapılan açıklamada “Sponsorumuz Yonpaş Orman Ürünleri A. Ş. ve teknik direktörümüz Sedat Devecioğlu ile sözleşmelerimizi 2025 yılına değin uzattığımızı saygı ile kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadeleri kullanıldı. 

Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü, ana sponsorları Yonpaş Orman Ürünleri A. Ş. ve daha önceden anlaşma sağladığı teknik direktör Sedat Devecioğlu ile sözleşmeleri 2025 yılına kadar uzattığını duyurdu. 

Anlaşmalarla ilgili yapılan açıklamada “Sponsorumuz Yonpaş Orman Ürünleri A. Ş. ve teknik direktörümüz Sedat Devecioğlu ile sözleşmelerimizi 2025 yılına değin uzattığımızı saygı ile kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadeleri kullanıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.