Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Fenerbahçe-İstanbulspor maçı bugün Türkiye saatiyle 16.00'da

SPOR 07.01.2024 - 12:30, Güncelleme: 07.01.2024 - 12:30
 

Fenerbahçe-İstanbulspor maçı bugün Türkiye saatiyle 16.00'da

Lider Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında bugün İstanbulspor'a konuk olacak.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve Türkiye saatiyle 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ İSTANBULSPOR: Alp, Simon Deli, Duhaney, Mehmet, Ali, Vorobjovas, Muammer, Loshaj, Ndao, Ethemi, Jackson. FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, İsmail Yüksek, Szymanski, Cengiz Ünder, Tadic, Dzeko Süper Lig'in 17 hafta oynanan ilk bölümünde 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 44 puan toplarken, aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla önünde lider durumda bulunuyor. 17 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik almasına karşın Trabzonspor mücadelesinde takımın sahadan çekilmesiyle 3 puanı silinen İstanbulspor ise 5 puanla ligin son sırasında. Osayi-Samuel ve Djiku, Afrika Uluslar Kupası'na gitti Fenerbahçe'nin iki savunmacısı Bright Osayi-Samuel ve Aleksandar Djiku, ülkelerinin Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle milli takıma gitti. Fildişi Sahili'nde düzenlenecek organizasyon, 13 Ocak'ta başlayacak. Nijerya Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Bright Osayi-Samuel ve Gana Milli Takımı'nın formasını giyen Aleksandar Djiku, takımlarının organizasyonda finale yükselmesi durumunda 11 Şubat'a kadar Fenerbahçe formasından uzak kalacak. İrfan Can Kahveci, Fred ve Mert Hakan Yandaş cezalı Galatasaray derbisinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen İrfan Can Kahveci ile Mondihome Kayserispor karşılaşmasında gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle cezalı durumda bulunan Fred ve Mert Hakan Yandaş, bu müsabakada forma giyemeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Fred ve Mert Hakan Yandaş'a verdiği cezaları birer maç düşürdü. İki futbolcu, hafta içinde oynanacak TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasında forma giyebilecek. Becao ve Zajc da yok Geçirdiği operasyon sonrasında hafta içinde ilk kez saha çalışmalarına başlayan Becao, İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Becao gibi uzun süre sahalardan uzak kalan Zajc da hafta içinde bireysel saha çalışmalarına başladı. Ancak bu futbolcu da İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.
Lider Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında bugün İstanbulspor'a konuk olacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve Türkiye saatiyle 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ

İSTANBULSPOR: Alp, Simon Deli, Duhaney, Mehmet, Ali, Vorobjovas, Muammer, Loshaj, Ndao, Ethemi, Jackson.

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, İsmail Yüksek, Szymanski, Cengiz Ünder, Tadic, Dzeko

Süper Lig'in 17 hafta oynanan ilk bölümünde 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 44 puan toplarken, aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla önünde lider durumda bulunuyor.

17 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik almasına karşın Trabzonspor mücadelesinde takımın sahadan çekilmesiyle 3 puanı silinen İstanbulspor ise 5 puanla ligin son sırasında.

Osayi-Samuel ve Djiku, Afrika Uluslar Kupası'na gitti

Fenerbahçe'nin iki savunmacısı Bright Osayi-Samuel ve Aleksandar Djiku, ülkelerinin Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle milli takıma gitti.

Fildişi Sahili'nde düzenlenecek organizasyon, 13 Ocak'ta başlayacak.

Nijerya Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Bright Osayi-Samuel ve Gana Milli Takımı'nın formasını giyen Aleksandar Djiku, takımlarının organizasyonda finale yükselmesi durumunda 11 Şubat'a kadar Fenerbahçe formasından uzak kalacak.

İrfan Can Kahveci, Fred ve Mert Hakan Yandaş cezalı

Galatasaray derbisinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen İrfan Can Kahveci ile Mondihome Kayserispor karşılaşmasında gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle cezalı durumda bulunan Fred ve Mert Hakan Yandaş, bu müsabakada forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Fred ve Mert Hakan Yandaş'a verdiği cezaları birer maç düşürdü. İki futbolcu, hafta içinde oynanacak TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasında forma giyebilecek.

Becao ve Zajc da yok

Geçirdiği operasyon sonrasında hafta içinde ilk kez saha çalışmalarına başlayan Becao, İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Becao gibi uzun süre sahalardan uzak kalan Zajc da hafta içinde bireysel saha çalışmalarına başladı. Ancak bu futbolcu da İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.