Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Festival, İzmir Klarnet Kuarter konserleriyle devam edecek

KÜLTÜR - SANAT 07.05.2022 - 12:49, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Festival, İzmir Klarnet Kuarter konserleriyle devam edecek

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’nin düzenlediği “17. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali” devam ediyor. 16 Nisan’da başlayan festivalde bu akşam Myrrha Trio & Piyanist Yuliya Starastsenkava konseri yer alacak. Yarın akşam ise saat 20.00’de İzmir Klarnet Kuartet Konseri sanatseverlerle buluşacak. İzmir Klarnet Kuartet, Özlem Pınar, Kerem Özgür Erdem, Tuğer Doruk ve Onur Yıldız’dan oluşuyor. Öte yandan 9 Mayıs Pazartesi akşamı festivalin konukları ülkenin sevilen topluluklarından Expromte Trio, Bariton Evren Karagöz ile birlikte sahne alacak. Konser biletleri, Lefkoşa, Gazimağusa, Yenikent ve Girne Deniz Plazalar, Girne Deniz Shop, Bellapais Bilet Ofisi ve konser girişinden veya online olarak biletfest.com’dan alınabiliyor

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’nin düzenlediği “17. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali” devam ediyor.

16 Nisan’da başlayan festivalde bu akşam Myrrha Trio & Piyanist Yuliya Starastsenkava konseri yer alacak. Yarın akşam ise saat 20.00’de İzmir Klarnet Kuartet Konseri sanatseverlerle buluşacak.

İzmir Klarnet Kuartet, Özlem Pınar, Kerem Özgür Erdem, Tuğer Doruk ve Onur Yıldız’dan oluşuyor.

Öte yandan 9 Mayıs Pazartesi akşamı festivalin konukları ülkenin sevilen topluluklarından Expromte Trio, Bariton Evren Karagöz ile birlikte sahne alacak.

Konser biletleri, Lefkoşa, Gazimağusa, Yenikent ve Girne Deniz Plazalar, Girne Deniz Shop, Bellapais Bilet Ofisi ve konser girişinden veya online olarak biletfest.com’dan alınabiliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.