Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un galibiyeti kentte coşkuyla kutlandı

SPOR 23.01.2022 - 23:24, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un galibiyeti kentte coşkuyla kutlandı

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında lider Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadelen 2-1 yenik ayrıldı. Nef Stadı'ndaki müsabakanın ilk yarısında daha etkili oynayan taraf sarı-kırmızılılar oldu. Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu ile pozisyonlara giren Galatasaray, golü 31. dakikada Alexandru Cicaldau ile penaltıdan buldu. Kalan bölümde de iyi performansını sürdüren ev sahibi ekip, devre arasına 1-0 önde girdi. Mücadelenin ikinci yarısında pozisyonlara giren taraf konuk takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavili ekip, skora denge getirebilmek için baskı kursa da net pozisyona girmekte zorlandı. Karadeniz temsilcisi, karşılaşmanın 84. dakikasında Anastasios Bakasetas'ın golüyle 1-1 eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Edin Visca ile bir gol daha bulan bordo-mavili takım, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki 10. mağlubiyetini yaşadı ve 27 puanda kaldı. Lider Trabzonspor ise 16. galibiyetini alarak puanını 54'e taşıdı. Karadeniz temsilcisi, bir maçı eksik İttifak Holding Konyaspor ile puan farkını 9'da tuttu.

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında lider Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadelen 2-1 yenik ayrıldı.

Nef Stadı'ndaki müsabakanın ilk yarısında daha etkili oynayan taraf sarı-kırmızılılar oldu. Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu ile pozisyonlara giren Galatasaray, golü 31. dakikada Alexandru Cicaldau ile penaltıdan buldu. Kalan bölümde de iyi performansını sürdüren ev sahibi ekip, devre arasına 1-0 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında pozisyonlara giren taraf konuk takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavili ekip, skora denge getirebilmek için baskı kursa da net pozisyona girmekte zorlandı. Karadeniz temsilcisi, karşılaşmanın 84. dakikasında Anastasios Bakasetas'ın golüyle 1-1 eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Edin Visca ile bir gol daha bulan bordo-mavili takım, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki 10. mağlubiyetini yaşadı ve 27 puanda kaldı.

Lider Trabzonspor ise 16. galibiyetini alarak puanını 54'e taşıdı. Karadeniz temsilcisi, bir maçı eksik İttifak Holding Konyaspor ile puan farkını 9'da tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.