Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Galatasaray, Okan Buruk ile prensipte anlaştı

SPOR 20.06.2022 - 12:56, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Galatasaray, Okan Buruk ile prensipte anlaştı

Galatasaray'da teknik direktör belirsizliği sona erdi. Sarı Kırmızılılar, efsane futbolcularından Okan Buruk ile 2 yıllık prensip anlaşması sağladı. 49 yaşındaki teknik direktör, "Galatasaray'ı çalıştırmam için doğru zaman geldi" demişti. Okan Buruk hayaline kavuşuyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 49 yaşındaki teknik direktörle 2 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşması sağladı. Futbolculuk yıllarında efsaneleştiği Galatasaray'a teknik direktör olarak dönecek Buruk, NTV'deki Kırılma Anı programında bu görev için doğru zamanın geldiğini söylemişti. Buruk, altyapısında yetiştiği sarı kırmızılıların altın çağında önemli rol oynamıştı. Galatasaray ile 7 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Buruk, Türk futbol tarihine geçen UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerinde de sahadaydı. Okan Buruk teknik direktörlük kariyerinde de unutulmaz başarıların mimarı oldu. Akhisarspor ile Türkiye Kupası'nı kazanan 49 yaşındaki çalıştırıcı, Medipol Başakşehir'i de Süper Lig'in zirvesine çıkararak, Turuncu Lacivertlileri Türk futbolundaki 6'ncı şampiyon kulüp yaptı. Okan Buruk ile Galatasaray arasındaki 2 yıllık sözleşmenin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

Galatasaray'da teknik direktör belirsizliği sona erdi. Sarı Kırmızılılar, efsane futbolcularından Okan Buruk ile 2 yıllık prensip anlaşması sağladı. 49 yaşındaki teknik direktör, "Galatasaray'ı çalıştırmam için doğru zaman geldi" demişti.

Okan Buruk hayaline kavuşuyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 49 yaşındaki teknik direktörle 2 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşması sağladı.

Futbolculuk yıllarında efsaneleştiği Galatasaray'a teknik direktör olarak dönecek Buruk, NTV'deki Kırılma Anı programında bu görev için doğru zamanın geldiğini söylemişti.

Buruk, altyapısında yetiştiği sarı kırmızılıların altın çağında önemli rol oynamıştı.

Galatasaray ile 7 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Buruk, Türk futbol tarihine geçen UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerinde de sahadaydı.

Okan Buruk teknik direktörlük kariyerinde de unutulmaz başarıların mimarı oldu.

Akhisarspor ile Türkiye Kupası'nı kazanan 49 yaşındaki çalıştırıcı, Medipol Başakşehir'i de Süper Lig'in zirvesine çıkararak, Turuncu Lacivertlileri Türk futbolundaki 6'ncı şampiyon kulüp yaptı.

Okan Buruk ile Galatasaray arasındaki 2 yıllık sözleşmenin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.