Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Golf Federasyon Takımı İstanbul'da!

SPOR 29.06.2022 - 17:27, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Golf Federasyon Takımı İstanbul'da!

KKTC Golf Federasyonu Takımı Silivri Klassis Golf Kulübü takımı ile maç yapmak için Federasyon Başkan’ı Hasan Kasapoğluları Başkanlığında 18 kişilik oyuncu kadrosu ile, yıl içeriside Korineum Golf & Beach Resort’ta ilk ayağı gerçekleşen ve Federasyon takımımızın 28-5 galibiyeti ile sonuçlanan maçın rövanşını oynamak için  İstanbul’a gitti.   3 gün boyunca farklı formatlarda maçların oynanacağı Silivri Klassis Golf Sahasında ilk iki gün çiftli karşılaşmalar, son gün de tekli maçlar gerçekleşecek.   Golf Federasyonu kafilesi 3 Temmuz Pazar gecesi yurda dönecek. 

KKTC Golf Federasyonu Takımı Silivri Klassis Golf Kulübü takımı ile maç yapmak için Federasyon Başkan’ı Hasan Kasapoğluları Başkanlığında 18 kişilik oyuncu kadrosu ile, yıl içeriside Korineum Golf & Beach Resort’ta ilk ayağı gerçekleşen ve Federasyon takımımızın 28-5 galibiyeti ile sonuçlanan maçın rövanşını oynamak için  İstanbul’a gitti.  

3 gün boyunca farklı formatlarda maçların oynanacağı Silivri Klassis Golf Sahasında ilk iki gün çiftli karşılaşmalar, son gün de tekli maçlar gerçekleşecek.  

Golf Federasyonu kafilesi 3 Temmuz Pazar gecesi yurda dönecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.