Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Golf Federasyonu Lefke Open Turnuvası Şampi̇yonu Di̇lek Talay oldu

SPOR 15.08.2022 - 21:54, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Golf Federasyonu Lefke Open Turnuvası Şampi̇yonu Di̇lek Talay oldu

Golf Federasyonu 2022 Turnuva Programı çerçevesinde sezonun altıncı turnuvası olan Lefke Open Golf Turnuvası, 14 Ağustos Pazar günÜ CMC Golf Kulübü Yeşilyurt sahasında gerçekleşti. Turnuvanın şampiyonu  41 Puan ile Dilek Talay oldu. Stableford formatında Course Handicapın 95’i baz alınarak 18 çukur olarak oynanan turnuvada ikinciliği 40 Puan ile Steve Neufeld alırken, Özcan Bundak da 37 Puan ile üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın Gross Birinciliğini ise 28 Gross Puanı ile Hasan Garabli aldı. Turnuvadaki diğer özel ödüllerden En Uzun Vuruş ödülünü Sam Bray alırken, Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü de Hasan Garabli kazandı. Turnuva sonrası kazanaların kupaları Federasyon Başkanı Hasan Kasapoğluları ve Federasyon Kaptanı Olgun Emirzade tarafından takdim edildi. 

Golf Federasyonu 2022 Turnuva Programı çerçevesinde sezonun altıncı turnuvası olan Lefke Open Golf Turnuvası, 14 Ağustos Pazar günÜ CMC Golf Kulübü Yeşilyurt sahasında gerçekleşti. Turnuvanın şampiyonu  41 Puan ile Dilek Talay oldu.

Stableford formatında Course Handicapın 95’i baz alınarak 18 çukur olarak oynanan turnuvada ikinciliği 40 Puan ile Steve Neufeld alırken, Özcan Bundak da 37 Puan ile üçüncülüğü elde etti.

Turnuvanın Gross Birinciliğini ise 28 Gross Puanı ile Hasan Garabli aldı. Turnuvadaki diğer özel ödüllerden En Uzun Vuruş ödülünü Sam Bray alırken, Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü de Hasan Garabli kazandı. Turnuva sonrası kazanaların kupaları Federasyon Başkanı Hasan Kasapoğluları ve Federasyon Kaptanı Olgun Emirzade tarafından takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.