Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Gözlerinden yaşlar geldi

DÜNYA 15.05.2022 - 21:54, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Gözlerinden yaşlar geldi

Edirne'de 10. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali çerçevesinde düzenlenen acı biber yeme yarışmasında en çok acı biberi yiyen yarışmacıya ağırlığınca ayçiçek yağı verildi.
" Edirne'ye gel, ciğerimi ye" temasıyla gerçekleştirilen 10. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin en 'acı' yarışması olarak adlandırılan "Acı Biber Yeme Yarışması"na katılan vatandaşlar, en hızlı şekilde rakiplerinden daha çok biber yemek için kıyasıya mücadele sergiledi.   GÖZLERİNDEN YAŞLAR GELDİ Yarışmayı kazanmak için tüm azmini gösteren yarışmacılar acı biberinin etkisiyle zor anlar yaşadı. Gözlerinden yaşlar gelen yarışmacılar, pes etmeden acı biber yemeye devam etti. 92 ADET ACI BİBER YEDİ, YARIŞMAYI KAZANDI Karaağaç'ta yetişen ve tava ciğerin olmazsa olmazı Karaağaç Acı Biberi'ni 92 adet yiyerek yarışmayı kazanan 84 kilogram ağırlığındaki Emrah Mucurtay, 84 kilo ayçiçek yağı verildi. Şanlıurfalı olduğunu söyleyen yarışmacı Mucurtay, daha fazla acı olsa daha fazla yiyebileceğini belirtti.
Edirne'de 10. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali çerçevesinde düzenlenen acı biber yeme yarışmasında en çok acı biberi yiyen yarışmacıya ağırlığınca ayçiçek yağı verildi.

" Edirne'ye gel, ciğerimi ye" temasıyla gerçekleştirilen 10. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin en 'acı' yarışması olarak adlandırılan "Acı Biber Yeme Yarışması"na katılan vatandaşlar, en hızlı şekilde rakiplerinden daha çok biber yemek için kıyasıya mücadele sergiledi.

 

GÖZLERİNDEN YAŞLAR GELDİ

Yarışmayı kazanmak için tüm azmini gösteren yarışmacılar acı biberinin etkisiyle zor anlar yaşadı. Gözlerinden yaşlar gelen yarışmacılar, pes etmeden acı biber yemeye devam etti.

92 ADET ACI BİBER YEDİ, YARIŞMAYI KAZANDI

Karaağaç'ta yetişen ve tava ciğerin olmazsa olmazı Karaağaç Acı Biberi'ni 92 adet yiyerek yarışmayı kazanan 84 kilogram ağırlığındaki Emrah Mucurtay, 84 kilo ayçiçek yağı verildi. Şanlıurfalı olduğunu söyleyen yarışmacı Mucurtay, daha fazla acı olsa daha fazla yiyebileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.