Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı düğün yaptı

MAGAZİN 26.06.2022 - 16:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı düğün yaptı

Cemiyet hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, dün akşam Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı. Çifti bu mutlu gününde aileleri ve yakın dostları da yalnız bırakmadı.   Geçtiğimiz ekim ayında nikah masasına oturan Hacı Sabancı (35)  ve Nazlı Kayı (28) çiftinin dün Çırağan Sarayı’nda düğünü gerçekleşti. CEMİYET HAYATI VE YAKIN DOSTLARI ORADAYDI Çifti, cemiyet hayatının önemli isimlerinin katıldığı görkemli düğünde, yakın dostları da yalnız bırakmadı.   Sabancı düğününde siyah smokin takım tercih ederken, Kayı 'Zuhair Murad' imzalı taşlı gelinliğiyle göz doldurdu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında evlenen çiftin düğünü Kayı’nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle ertelenmişti.

Cemiyet hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, dün akşam Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı. Çifti bu mutlu gününde aileleri ve yakın dostları da yalnız bırakmadı.

 


Geçtiğimiz ekim ayında nikah masasına oturan Hacı Sabancı (35)  ve Nazlı Kayı (28) çiftinin dün Çırağan Sarayı’nda düğünü gerçekleşti.


CEMİYET HAYATI VE YAKIN DOSTLARI ORADAYDI
Çifti, cemiyet hayatının önemli isimlerinin katıldığı görkemli düğünde, yakın dostları da yalnız bırakmadı.

 

Sabancı düğününde siyah smokin takım tercih ederken, Kayı 'Zuhair Murad' imzalı taşlı gelinliğiyle göz doldurdu.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında evlenen çiftin düğünü Kayı’nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle ertelenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.