Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hakan Sermaye spor programı Zirvedekiler'de Mustafa Özsoy ile sporun nabzını tutmaya devam edecek

SPOR 17.06.2022 - 15:18, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hakan Sermaye spor programı Zirvedekiler'de Mustafa Özsoy ile sporun nabzını tutmaya devam edecek

2022 - 2023 Futbol sezonu hazırlıkları son hızla devam ederken, sezon adına fikirlerini öğrenme fırsatı bulduğumuz teknik direktörlerinden Hakan Sermaye, kızının yoğun dış organizasyonlarından dolayı, 2022 yılı sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmediğini söyledi.   Son olarak Göçmenköy İdman Yurdu'nda 2020 - 2021 sezonunda başarılı bir dönem geçirerek, takımın tarihinde ilk defa süper ligde 6'ncı sırada tamamlamasını başardı.   Daha sonra pandemiden sonra, yine sezona devam kararı almasına rağmen, süre gelen olumsuzluklardan dolayı, sezon başlamadan takımla karşılıklı olarak antlaşarak ayrılma kararı almıştı. 2021 - 2022 sezonunda görev almayan Sermaye, sevilen spor programı Zirvedekiler'de Mustafa Özsoy ile sporun nabzını tuttu.   Sermaye, profesyonel latin dansçı kızı Elis'in, yıl içindeki birçok dış ülkelerdeki organizasyonlara katılmasından dolayı, devamlı ülke dışında olmuştu. Ülkemiz adına bir çok uluslararası organizasyonlarda boy gösterip, başarılara imza atan kızının peşinde koşan Sermaye, 2022 yılı sonuna kadar, yine aynı tempoda olacağından, Aralık ayına kadar takım çalıştırmama kararı aldı.   Bu süreçte yine futboldan kopmayacak olan Sermaye, Zirvedekiler programında, sevilen futbol duayeni Zirve Kıbrıs Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özsoy ile sporumuzun nabzını tutmaya devam edecek. Zirvedekiler programı her hafta Salı günü saat 14.30'da takipçileriyle buluşmaya devam ediyor.

2022 - 2023 Futbol sezonu hazırlıkları son hızla devam ederken, sezon adına fikirlerini öğrenme fırsatı bulduğumuz teknik direktörlerinden Hakan Sermaye, kızının yoğun dış organizasyonlarından dolayı, 2022 yılı sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmediğini söyledi.

 

Son olarak Göçmenköy İdman Yurdu'nda 2020 - 2021 sezonunda başarılı bir dönem geçirerek, takımın tarihinde ilk defa süper ligde 6'ncı sırada tamamlamasını başardı.

 

Daha sonra pandemiden sonra, yine sezona devam kararı almasına rağmen, süre gelen olumsuzluklardan dolayı, sezon başlamadan takımla karşılıklı olarak antlaşarak ayrılma kararı almıştı. 2021 - 2022 sezonunda görev almayan Sermaye, sevilen spor programı Zirvedekiler'de Mustafa Özsoy ile sporun nabzını tuttu.

 

Sermaye, profesyonel latin dansçı kızı Elis'in, yıl içindeki birçok dış ülkelerdeki organizasyonlara katılmasından dolayı, devamlı ülke dışında olmuştu. Ülkemiz adına bir çok uluslararası organizasyonlarda boy gösterip, başarılara imza atan kızının peşinde koşan Sermaye, 2022 yılı sonuna kadar, yine aynı tempoda olacağından, Aralık ayına kadar takım çalıştırmama kararı aldı.

 

Bu süreçte yine futboldan kopmayacak olan Sermaye, Zirvedekiler programında, sevilen futbol duayeni Zirve Kıbrıs Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özsoy ile sporumuzun nabzını tutmaya devam edecek.

Zirvedekiler programı her hafta Salı günü saat 14.30'da takipçileriyle buluşmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.