Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hakem semineri düzenlendi

SPOR 15.01.2022 - 10:47, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hakem semineri düzenlendi

Hentbol’da bilgiler tazelendi KKTC Hentbol Federasyonu başlayacak olan büyükler ligi öncesi hakemlere ara seminer düzenledi. Futbol Federasyonu Ahmet Sami Topcan salonunda gerçekleşen seminerde bilgiler tazelenirken, mevcut kurallar yeniden irdelendi. Federasyon Genel Sekreteri ve MHK Başkanı Ediz Arıkan’ın nezaretinde yapılan semineri Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan’da yerinde takip etti. Sezon boyunca hakemlere yönelik eğitimlerin devam edeceği Hentbol Federasyonu’nda Şubat ayında Türkiye Hentbol Federasyonu MHK’nın da katılımı ile yeni bir seminer gerçekleştirilecek.

Hentbol’da bilgiler tazelendi

KKTC Hentbol Federasyonu başlayacak olan büyükler ligi öncesi hakemlere ara seminer düzenledi.

Futbol Federasyonu Ahmet Sami Topcan salonunda gerçekleşen seminerde bilgiler tazelenirken, mevcut kurallar yeniden irdelendi. Federasyon Genel Sekreteri ve MHK Başkanı Ediz Arıkan’ın nezaretinde yapılan semineri Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan’da yerinde takip etti. Sezon boyunca hakemlere yönelik eğitimlerin devam edeceği Hentbol Federasyonu’nda Şubat ayında Türkiye Hentbol Federasyonu MHK’nın da katılımı ile yeni bir seminer gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.