Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Hande Erçel, 2019'da hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı

MAGAZİN 10.01.2022 - 14:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Hande Erçel, 2019'da hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı

Oyuncu Hande Erçel, 10 Ocak 2019 yılında hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı. Birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Erçel altına, 'Bir Kelebek öptü boynumu! Çok özledim Anneciğim...' notunu düştü
Oyuncu Hande Erçel, 10 Ocak 2019 yılında hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı. Birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Erçel altına, 'Bir Kelebek öptü boynumu! Çok özledim Anneciğim...' notunu düştü. Oyuncu Hande Erçel ve Gamze Erçel'in kanser tedavisi gören anneleri Aylin Erçel, 2019'un ocak ayında yaşamını yitirmişti. 28 yaşındaki Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini andı. Annesiyle yer aldığı kareyi Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu 'Bir Kelebek öptü boynumu! Çok özledim Anneciğim...' mesajını yazdı. Erçel'e sevenlerinden destek yorumları geldi. KORONAVİRÜSÜ YENDİ Bir süredir Koronavirüs ile mücadele eden Hande Erçel sağlığına kavuştu. Etiler'de bağlı bulunduğu menajerlik şirketinden çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu sürecin zorlu geçtiğini belirtti: Zor bir hastalıkmış, geçiren herkese geçmiş olsun. Çok dikkat etsinler… 'EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞIM ANNEM' 3 yıl önce annesi Aylin Erçel’i kaybeden Hande Erçel, hayattaki ilham kaynağının annesi olduğunu söylemişti: “Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum.”  
Oyuncu Hande Erçel, 10 Ocak 2019 yılında hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı. Birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Erçel altına, 'Bir Kelebek öptü boynumu! Çok özledim Anneciğim...' notunu düştü

Oyuncu Hande Erçel, 10 Ocak 2019 yılında hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı. Birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Erçel altına, 'Bir Kelebek öptü boynumu! Çok özledim Anneciğim...' notunu düştü.
Oyuncu Hande Erçel ve Gamze Erçel'in kanser tedavisi gören anneleri Aylin Erçel, 2019'un ocak ayında yaşamını yitirmişti.

28 yaşındaki Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini andı. Annesiyle yer aldığı kareyi Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu 'Bir Kelebek öptü boynumu! Çok özledim Anneciğim...' mesajını yazdı. Erçel'e sevenlerinden destek yorumları geldi.

KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Bir süredir Koronavirüs ile mücadele eden Hande Erçel sağlığına kavuştu. Etiler'de bağlı bulunduğu menajerlik şirketinden çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu sürecin zorlu geçtiğini belirtti: Zor bir hastalıkmış, geçiren herkese geçmiş olsun. Çok dikkat etsinler…

'EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞIM ANNEM'

3 yıl önce annesi Aylin Erçel’i kaybeden Hande Erçel, hayattaki ilham kaynağının annesi olduğunu söylemişti:

“Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.