Hasipoğlu, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor
Hasipoğlu, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Bakü’ye gitti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk dünyasında iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere üç günlük resmi temaslar kapsamında Bakü’ye gitti.
Bakan Hasipoğlu’nu Bakü Haydar Aliyev Havalimanı’nda Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Koruma Bakan
Yardımcısı Vusal Nasirli ile KKTC Bakü Temsilcisi Büyükelçi Ufuk Turganer karşıladı.
Ziyaret boyunca Bakan Hasipoğlu’na Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Ballı Çobanoğlu ve Danışman Eda Özçetiner Demir eşlik edecek.
Hasipoğlu, TDT toplantısının yanı sıra üç gün boyunca çeşitli üst düzey temaslarda bulunacak; KKTC’nin Türk dünyasıyla entegrasyonuna katkı sağlayacak önemli görüşmeler gerçekleştirecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



