Hırvatistan, Fas'ı 2-1 yendi
Hırvatistan, Fas'ı 2-1 yendi
Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan, Fas'ı 2-1 mağlup etti ve dünya üçüncüsü oldu.
Khalifa Stadı'nda oynanan mücadeleyi Katarlı hakem Abdulrahman Al Jassim yönetti. Rakibini 2-1'lik skorla geçen "Hırvatlar", FIFA Dünya Kupası 2022'yi üçüncülükle tamamladı.
2018 Dünya Kupası'nın finalisti Hırvatistan, bu sonuçla 1998'den sonra ikinci kez dünya üçüncüsü oldu. Fas'ta sakatlığı bulunan Beşiktaşlı Romain Saiss bu mücadelede forma giyemedi.
Hırvatistan, 7. dakikada Gvardiol'un kafa golüyle 1-0 öne geçti. Fas, bu gole 9. dakikada Dari'nin attığı golle cevap verdi: 1-1. Mücadelenin ilk yarısı Hırvatistan'ın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda her iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince Hırvatistan, Fas'ı 2-1 yendi ve FIFA Dünya Kupası'nı üçüncü tamamladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



