Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

İkinci kez aldattı! İrem Derici’den Cem Belevi’ye: Saltanat sona erdi 'çeyrek popçu'

MAGAZİN 09.05.2022 - 11:13, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

İkinci kez aldattı! İrem Derici’den Cem Belevi’ye: Saltanat sona erdi 'çeyrek popçu'

İki ünlü şarkıcı Cem Belevi ve İrem Derici bir süredir birlikte. Bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren İrem Derici ve Cem Belevi, tarafında bugün yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce ihanet nedeniyle ayrılan çift, yine ihanet nedeniyle ilişkilerini sonlandırdı. Ünlü şarkıcı Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. Akşam saatlerinde ise İrem Derici sosyal medyadan ayrılıkla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.   İki ünlü şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, bir süredir ilişki yaşıyor. Ünlü çift, ihanet nedeniyle geçtiğimiz aylarda ayrılmış ve hayranlarını üzmüştü. Cem Belevi, İrem Derici ile tekrar barışmak için jestler yapmış ve çift ilişkilerine bir şans daha verme kararı almıştı. Ancak bu ilişki bir kez daha ihanete uğradı.   İKİNCİ KEZ ALDATTI!   Ünlü şarkıcı Cem Belevi, İrem Derici'yi bir kez daha aldattı. İkinci Sayfa'nı haberine göre; Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı.İrem Derici'den Cem Belevi'ye cevap gecikmedi.   "SEFİL HAYATININ GERİ KALANINDA MUTLULUKLAR DİLİYORUM" Konu ile ilgili İrem Derici bir açıklama yaptı. Derici, "Saltanat sona erdi 'çeyrek popçu'. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" ifadelerini kullandı.

İki ünlü şarkıcı Cem Belevi ve İrem Derici bir süredir birlikte. Bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren İrem Derici ve Cem Belevi, tarafında bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Daha önce ihanet nedeniyle ayrılan çift, yine ihanet nedeniyle ilişkilerini sonlandırdı. Ünlü şarkıcı Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. Akşam saatlerinde ise İrem Derici sosyal medyadan ayrılıkla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

 

İki ünlü şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, bir süredir ilişki yaşıyor.

Ünlü çift, ihanet nedeniyle geçtiğimiz aylarda ayrılmış ve hayranlarını üzmüştü.

Cem Belevi, İrem Derici ile tekrar barışmak için jestler yapmış ve çift ilişkilerine bir şans daha verme kararı almıştı.

Ancak bu ilişki bir kez daha ihanete uğradı.

 

İKİNCİ KEZ ALDATTI!

 

Ünlü şarkıcı Cem Belevi, İrem Derici'yi bir kez daha aldattı.

İkinci Sayfa'nı haberine göre; Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı.İrem Derici'den Cem Belevi'ye cevap gecikmedi.

 

"SEFİL HAYATININ GERİ KALANINDA MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Konu ile ilgili İrem Derici bir açıklama yaptı. Derici, "Saltanat sona erdi 'çeyrek popçu'. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.