Atakom
Serena
başman
acapulco

İşlemler diğer ilçelerden yapılabilecek

GÜNCEL 24.10.2023 - 15:10, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:10
 

İşlemler diğer ilçelerden yapılabilecek

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürlüğü, daha hızlı, daha çağdaş hizmet verilebilmesi için binasındaki elzem tadilat işlerinin tamamladığını ve taşınma aşamasına geçildiğini bildirdi.
Daire’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürü Ali Alioğlu, Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesi’nin taşınma işlemlerinden dolayı 26 Ekim - 27 Ekim  tarihlerinde hizmet veremeyeceğini duyurdu. Alioğlu, 26-27 Ekim tarihlerinde tapu işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele İlçe Tapu Amirliklerinde işlemlerini yürütebileceklerini duyurdu.
İçişleri Bakanlığı’na bağlı Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürlüğü, daha hızlı, daha çağdaş hizmet verilebilmesi için binasındaki elzem tadilat işlerinin tamamladığını ve taşınma aşamasına geçildiğini bildirdi.

Daire’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürü Ali Alioğlu, Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesi’nin taşınma işlemlerinden dolayı 26 Ekim - 27 Ekim  tarihlerinde hizmet veremeyeceğini duyurdu.

Alioğlu, 26-27 Ekim tarihlerinde tapu işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele İlçe Tapu Amirliklerinde işlemlerini yürütebileceklerini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.