Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

İspanyol basını: Pique, Shakira'yı Gavi’nin annesiyle aldattı

MAGAZİN 03.06.2022 - 11:52, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

İspanyol basını: Pique, Shakira'yı Gavi’nin annesiyle aldattı

Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile müzik dünyasının yıldız ismi Shakira'nın ayrılık kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Pique'nin, Shakira'yı takım arkadaşı Gavi’nin annesi ile aldattığı öne sürüldü. Gavi'nin annesi kimdir? İşte detaylar ve fotoğraflar... İspanyol basını, birliktelikleriyle sık sık gündeme gelen Shakira ile Gerrard Pique’nin ayrılma aşamasına geldiğini yazdı. Nedeni ise Pique’nin Shakira’yı aldatması. GAVİ'NİN ANNESİ İLE BASILDI! İspanyol El Periodico’nun çarpıcı iddiasına göre; Pique, 17 yaşındaki takım arkadaşı Gavi’nin annesi ile ilişkiye girdiği sırada, Shakira tarafından basıldı.  Pique ‘Ben masumum’ diyerek kendisini savunsa da, Kolombiyalı şarkıcı buna inanmadı. BERABER FORMA GİYDİLER Gerard Pique ve Pablo Gavi, birçok maçta beraber forma giydi. Orta sahada oynayan 17 yaşındaki Gavi, “geleceğin yıldızı” olarak lanse ediliyor.   Gavi, Shakira ve Gerard Pique iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı. AYRI YAŞIYORLAR El Periodico, Pique ve Shakira çiftinin bir süredir ayrı yaşadığını ifade etti. Pique, daha önce genç ve sarışın bir kadınla görüldükten sonra, Shakira ile evleri ayırdığı aktarıldı. Ancak Gerard Pique’nin, Gavi’nin adı açıklanmayan annesi ile gizlice Shakira ile ortak yaşadığı evde buluştuğu bildirildi. "EVLİLİK BENİ KORKUTUYOR" Shakira, “Planet Weird” podcast’inde evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu söyleyerek “Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum” demişti. Shakira ile Pique'nin Sasha ve Milan adında 2 çocuğu bulunuyor.

Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile müzik dünyasının yıldız ismi Shakira'nın ayrılık kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Pique'nin, Shakira'yı takım arkadaşı Gavi’nin annesi ile aldattığı öne sürüldü. Gavi'nin annesi kimdir? İşte detaylar ve fotoğraflar...
İspanyol basını, birliktelikleriyle sık sık gündeme gelen Shakira ile Gerrard Pique’nin ayrılma aşamasına geldiğini yazdı. Nedeni ise Pique’nin Shakira’yı aldatması.

GAVİ'NİN ANNESİ İLE BASILDI!

İspanyol El Periodico’nun çarpıcı iddiasına göre; Pique, 17 yaşındaki takım arkadaşı Gavi’nin annesi ile ilişkiye girdiği sırada, Shakira tarafından basıldı. 

Pique ‘Ben masumum’ diyerek kendisini savunsa da, Kolombiyalı şarkıcı buna inanmadı.

BERABER FORMA GİYDİLER
Gerard Pique ve Pablo Gavi, birçok maçta beraber forma giydi. Orta sahada oynayan 17 yaşındaki Gavi, “geleceğin yıldızı” olarak lanse ediliyor.

 
Gavi, Shakira ve Gerard Pique iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı.

AYRI YAŞIYORLAR

El Periodico, Pique ve Shakira çiftinin bir süredir ayrı yaşadığını ifade etti. Pique, daha önce genç ve sarışın bir kadınla görüldükten sonra, Shakira ile evleri ayırdığı aktarıldı.

Ancak Gerard Pique’nin, Gavi’nin adı açıklanmayan annesi ile gizlice Shakira ile ortak yaşadığı evde buluştuğu bildirildi.

"EVLİLİK BENİ KORKUTUYOR"

Shakira, “Planet Weird” podcast’inde evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu söyleyerek “Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum” demişti.

Shakira ile Pique'nin Sasha ve Milan adında 2 çocuğu bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.