Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Jennifer Lopez'den destek mesajı geldi

MAGAZİN 14.08.2022 - 20:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Jennifer Lopez'den destek mesajı geldi

Eski eşi Kevin Federline'nin çocuklarının bir süredir anneleriyle görüşmediği ve Spears’ın düğününe katılmak istemediğine dair ifadelerinden sonra zor günler geçiren Britney Spears'a Jennifer Lopez'den destek mesajı geldi. “Jennifer Lopez'in bir keresinde dediği gibi, 'O kameranın altına bak ve dünyadaki tüm küçük kızlara sesini yükseltmesini ve adaletsizliğe ışık tutmaktan asla vazgeçmemesini söyle’. Özgürlüğün bir ruh hali olduğunu paylaşmak için buradayım!” sözlerini yazan ve Lopez ile 2001 MTV Video Müzik Ödülleri’nde çekilen bir fotoğrafını paylaşan Spears’ın ardından Lopez de aynı gönderiyi paylaşarak, “Güçlü kal” sözleriyle yanıt verdi.   "BENİ SEVMELERİNİ O KADAR ÇOK İSTEDİM Kİ"   Şarkıcı sosyal medya paylaşımında “Beni sevmelerini o kadar çok istedim ki belki de abartmış olabilirim” demiş, çocuklarının evine daha az geleceklerini söylediklerini ve bunu eski eşiyle de paylaştığını belirtmişti. GİZLİ VİDEO PAYLAŞTI   Spears’ın bu paylaşımından sonra eski eşi Federline, bir dizi video yayınladı. Şarkıcının haberi olmadan çekilen videolarda Spears’ın çocuklarıyla sert bir tonda konuşması dikkat çekiyordu. Federline videoyu paylaşırken “Umarım çocuklarımız büyüyünce bundan daha iyi olurlar” dedi. Spears, bu videonun ardından kendi paylaşımını sildi. SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI ELEŞTİRDİ   Şarkıcının sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili yorum yapan Federline “Onlara açıklamaya çalışıyorum. Belki de bu onun kendini ifade etme şeklidir diyorum. Ama onun hareketleri çocukları etkiliyor. Liseye giden bir genç olmak şu an nasıldır tahmin bile edemiyorum” ifadelerini kullandı. Federline ve Spears’ın 16 yaşında Sean Preston ve 15 yaşında Jayden James adlarında iki oğlu bulunuyor.

Eski eşi Kevin Federline'nin çocuklarının bir süredir anneleriyle görüşmediği ve Spears’ın düğününe katılmak istemediğine dair ifadelerinden sonra zor günler geçiren Britney Spears'a Jennifer Lopez'den destek mesajı geldi.

“Jennifer Lopez'in bir keresinde dediği gibi, 'O kameranın altına bak ve dünyadaki tüm küçük kızlara sesini yükseltmesini ve adaletsizliğe ışık tutmaktan asla vazgeçmemesini söyle’. Özgürlüğün bir ruh hali olduğunu paylaşmak için buradayım!” sözlerini yazan ve Lopez ile 2001 MTV Video Müzik Ödülleri’nde çekilen bir fotoğrafını paylaşan Spears’ın ardından Lopez de aynı gönderiyi paylaşarak, “Güçlü kal” sözleriyle yanıt verdi.

 

"BENİ SEVMELERİNİ O KADAR ÇOK İSTEDİM Kİ"

 

Şarkıcı sosyal medya paylaşımında “Beni sevmelerini o kadar çok istedim ki belki de abartmış olabilirim” demiş, çocuklarının evine daha az geleceklerini söylediklerini ve bunu eski eşiyle de paylaştığını belirtmişti.

GİZLİ VİDEO PAYLAŞTI

 

Spears’ın bu paylaşımından sonra eski eşi Federline, bir dizi video yayınladı. Şarkıcının haberi olmadan çekilen videolarda Spears’ın çocuklarıyla sert bir tonda konuşması dikkat çekiyordu. Federline videoyu paylaşırken “Umarım çocuklarımız büyüyünce bundan daha iyi olurlar” dedi. Spears, bu videonun ardından kendi paylaşımını sildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI ELEŞTİRDİ

 

Şarkıcının sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili yorum yapan Federline “Onlara açıklamaya çalışıyorum. Belki de bu onun kendini ifade etme şeklidir diyorum. Ama onun hareketleri çocukları etkiliyor. Liseye giden bir genç olmak şu an nasıldır tahmin bile edemiyorum” ifadelerini kullandı.

Federline ve Spears’ın 16 yaşında Sean Preston ve 15 yaşında Jayden James adlarında iki oğlu bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.