Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kariyerinde düşüşe geçti

MAGAZİN 06.05.2022 - 20:27, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kariyerinde düşüşe geçti

94. Oscar töreninde Chris Rock'a attığı tokatla haftalarca konuşulan Will Smith, yaşanan hadisenin ardından terapiye başladı.
ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'e yaptığı şaka nedeniyle komedyen sunucu Rock'a tokat atan Will Smith, yaşanan hadise nedeniyle terapiye başladı.King Richard filminde rolüyle o gece En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan ve yaptığı hareket için herkesten özür dileyen Smith, bir süredir terapi görüyor.53 yaşındaki oyuncunun sahneye çıkarak sunuculuk yapan Rock’a tokat atması, oyuncunun öfke problemi olduğuna dair söylentilere yol açmıştı.KARİYERİNDE DÜŞÜŞE GEÇTİ Kariyerinde de zor bir sınav veren Smith, dijital projesi Fast and Loose, ünlü Bad Boys serisinin dördüncü halkası ve Smith'in kariyerine altın harflerle yazılan I am Legend'in devam filmine veda etmek zorunda kaldı.Öte yandan Smith’in geçen yıl yayınladığı otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için teklif veren iki dev şirket açık artırmadan geri çekildi.AKADEMİ'DEN İSTİFA ETTİ Oyuncunun yaşanan tatsız olayın ardından yaptığı açıklamada "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım" dedi. Smith, "Bu nedenle akademiyi bıraktığını ve kurulun uygun göreceği diğer cezaları da kabul edeceğini" ifade etti. 
94. Oscar töreninde Chris Rock'a attığı tokatla haftalarca konuşulan Will Smith, yaşanan hadisenin ardından terapiye başladı.


ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'e yaptığı şaka nedeniyle komedyen sunucu Rock'a tokat atan Will Smith, yaşanan hadise nedeniyle terapiye başladı.King Richard filminde rolüyle o gece En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan ve yaptığı hareket için herkesten özür dileyen Smith, bir süredir terapi görüyor.53 yaşındaki oyuncunun sahneye çıkarak sunuculuk yapan Rock’a tokat atması, oyuncunun öfke problemi olduğuna dair söylentilere yol açmıştı.KARİYERİNDE DÜŞÜŞE GEÇTİ
Kariyerinde de zor bir sınav veren Smith, dijital projesi Fast and Loose, ünlü Bad Boys serisinin dördüncü halkası ve Smith'in kariyerine altın harflerle yazılan I am Legend'in devam filmine veda etmek zorunda kaldı.Öte yandan Smith’in geçen yıl yayınladığı otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için teklif veren iki dev şirket açık artırmadan geri çekildi.AKADEMİ'DEN İSTİFA ETTİ
Oyuncunun yaşanan tatsız olayın ardından yaptığı açıklamada "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım" dedi. Smith, "Bu nedenle akademiyi bıraktığını ve kurulun uygun göreceği diğer cezaları da kabul edeceğini" ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.