Atakom
Serena
başman
acapulco

KKTC’den şehit askerler için başsağlığı mesajları

GÜNCEL 23.12.2023 - 11:00, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:00
 

KKTC’den şehit askerler için başsağlığı mesajları

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, şehit olan askerler için birer başsağlığı mesajı yayımladı.
Türkiye dün Irak'ın kuzeyinde 6 şehit verdi. Bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerler için KKTC'li siyasiler başsağlığı mesajları yayımlarken, teröre lanet vardı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu,  şehit olan askerler için birer başsağlığı mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Tatar mesajında, "Irak’ın kuzeyinde terör örgütünün saldırısı sonucu 6 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Üzüntümüz çok büyüktür. Hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim." ifadelerine yer verdi. Meclis Başkanı Töre ise "Irak’ın Kuzeyi’nde terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı yaralandığı bilgisini öğrenmiş bulunmaktayım. Kahraman Türk ordusuna yapılan bu hain ve kalleş saldırıyı kınıyorum. Terör örgütünün yapmış olduğu bu saldırıya misli ile karşılık verileceğinden eminim. Şehitlere Allah'tan rahmet, şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlere acil şifalar diliyorum." diye yazdı. Başbakan Üstel de yayımladığı mesajda, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmada 6 kahraman mehmetçiğimizin şehit olduğunu, 1 kahraman mehmetçiğimizin de yaralandığını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Kıbrıs Türk Halkı olarak, bu elim hadisede hayatını kaybedenlerin acısını Anavatan Türkiye ile yürekten paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milleti'ne başsağlığı ve metanet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim." satırlarına yer verdi. Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ise mesajında, "Irak’ın kuzeyinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Anavatanımızın acısını yürekten paylaşıyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, şehit olan askerler için birer başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye dün Irak'ın kuzeyinde 6 şehit verdi.

Bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerler için KKTC'li siyasiler başsağlığı mesajları yayımlarken, teröre lanet vardı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu,  şehit olan askerler için birer başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Tatar mesajında, "Irak’ın kuzeyinde terör örgütünün saldırısı sonucu 6 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Üzüntümüz çok büyüktür. Hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim." ifadelerine yer verdi.

Meclis Başkanı Töre ise "Irak’ın Kuzeyi’nde terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı yaralandığı bilgisini öğrenmiş bulunmaktayım. Kahraman Türk ordusuna yapılan bu hain ve kalleş saldırıyı kınıyorum. Terör örgütünün yapmış olduğu bu saldırıya misli ile karşılık verileceğinden eminim. Şehitlere Allah'tan rahmet, şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlere acil şifalar diliyorum." diye yazdı.

Başbakan Üstel de yayımladığı mesajda, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmada 6 kahraman mehmetçiğimizin şehit olduğunu, 1 kahraman mehmetçiğimizin de yaralandığını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Kıbrıs Türk Halkı olarak, bu elim hadisede hayatını kaybedenlerin acısını Anavatan Türkiye ile yürekten paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milleti'ne başsağlığı ve metanet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim." satırlarına yer verdi.

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ise mesajında, "Irak’ın kuzeyinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Anavatanımızın acısını yürekten paylaşıyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.