Atakom
Serena
başman
acapulco

KTİMB Başkanı Gürcafer: Gelişim tavşan, mevzuat çalışmaları kaplumbağa hızında…

GÜNCEL 28.12.2022 - 18:53, Güncelleme: 28.12.2022 - 18:53
 

KTİMB Başkanı Gürcafer: Gelişim tavşan, mevzuat çalışmaları kaplumbağa hızında…

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, devlet yetkililerinin bir an önce seçim havasından çıkıp ülke sorunlarının çözümüne yoğunlaşması gerektiğini kaydetti.
  İskele bölgesinin ihtiyaç duyduğu altyapı çalışmalarının acilen başlatılması gerektiğine vurgu yapan Gürcafer, sektör olarak ihtiyaç duyulan kaynağı ortaya koymaya hazır olduklarını söyledi. “Sorunu çözmek için önümüzdeki tek engel mevzuat eksikliğidir” açıklamasında bulunan Cafer Gürcafer’in açıklamaları aynen şöyle: “Seçim bitti. Hayat bir an önce normale dönmeli. Sorunlar önümüzde dağ gibi yığılmış şekilde duruyor. İskele bölgesinin ihtiyaç duyduğu alt yapı çalışmaları acilen başlatılmalı. İhtiyacımız olan devletin endişe duyması ve mevzuata öncelik vermesidir. Sektör olarak ihtiyaç duyulan kaynağı ortaya koymaya hazırız. Yapılması gerekeni biliyoruz ve bir an önce yapmak istiyoruz. Sorunu çözmek için önümüzdeki tek engel mevzuat eksikliğidir. Ancak devletin mevzuat çalışmalarına verdiği önem şu an için yetersiz. Çok geriden geliyor. Gelişim tavşan mevzuat çalışmaları kaplumbağa hızında. Bu gidişle duvara toslarız.”
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, devlet yetkililerinin bir an önce seçim havasından çıkıp ülke sorunlarının çözümüne yoğunlaşması gerektiğini kaydetti.

 

İskele bölgesinin ihtiyaç duyduğu altyapı çalışmalarının acilen başlatılması gerektiğine vurgu yapan Gürcafer, sektör olarak ihtiyaç duyulan kaynağı ortaya koymaya hazır olduklarını söyledi.

“Sorunu çözmek için önümüzdeki tek engel mevzuat eksikliğidir” açıklamasında bulunan Cafer Gürcafer’in açıklamaları aynen şöyle:

“Seçim bitti. Hayat bir an önce normale dönmeli. Sorunlar önümüzde dağ gibi yığılmış şekilde duruyor. İskele bölgesinin ihtiyaç duyduğu alt yapı çalışmaları acilen başlatılmalı. İhtiyacımız olan devletin endişe duyması ve mevzuata öncelik vermesidir. Sektör olarak ihtiyaç duyulan kaynağı ortaya koymaya hazırız. Yapılması gerekeni biliyoruz ve bir an önce yapmak istiyoruz. Sorunu çözmek için önümüzdeki tek engel mevzuat eksikliğidir. Ancak devletin mevzuat çalışmalarına verdiği önem şu an için yetersiz. Çok geriden geliyor. Gelişim tavşan mevzuat çalışmaları kaplumbağa hızında. Bu gidişle duvara toslarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.