Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kupa canavarı Mağusa Türk Gücü

SPOR 14.05.2022 - 11:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kupa canavarı Mağusa Türk Gücü

Kupa canavarı Mağusa Türk Gücü tüm kupalarda hedefe yürüyor. Yarın A2 kategorisinde Ahmed Sami Topcan Kupası'nı da sarı yeşilliler alırsa 6 organizasyonun 5'i Mağusa Türk Gücü'ne gitmiş olacak. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Nicosia Group Kıbrıs Kupası'nda final heyecanı dün Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasında yaşandı. Yaklaşık 8 bin futbolseverin statta takip ettiği karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü oyunun son bölümlerinde Mickael Pote'nin ayağından bulduğu gollerle 2-0 kazanarak 2021-2022 sezonundaki üçüncü büyük kupayı da müzesine götürdü.  6 ORGANİZASYONUN 5'İNCİSİ DE MAĞUSA'YA GİDEBİLİR Sarı yeşilliler sezon başında Ahmed Sami Topcan Süper Kupası, AKSA Süper Lig ve Nicosia Group Kıbrıs Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. Ayrıca AKSA A2 Süper Ligi de kazanırken, yarın ise 5'inci kupa için Ahmed Sami Topcan Kupası finaline çıkacak. Sarı yeşilli ekip bu China Bazaar Gençlik Gücü maçını da kazanması halinde KTFF tarafından düzenlenen 6 büyük organizasyonun 5'inde kupayı kazanmış olacak. Mağusa Türk Gücü sadece U15 Ligi'nde çeyrek finalde elendi. KRALLIK PAYLAŞILDI, ÖZEL ÖDÜLLER POTE VE EMRE'NİN OLDU Karşılaşmanın ardından ise Nicosia Group tarafından verilen özel ödüller sahiplerini buldu. Buna göre karşılaşmayı takip eden spor yazarlarının belirlediği "Maçın Yıldızı" ödülü attığı iki golle kupayı Mağusa'ya kazandıran Mickael Pote seçilirken, "Final Maçının Genç Futbolcusu" ödülü de oyuna sonradan girerek skora etki eden Mağusa Türk Gücü'nün genç yıldızı Emre Kuvvetlişahin oldu. Her iki oyuncu plaketin yanı sıra 10'ar bin TL para ödülünün de sahibi oldu. Bir diğer ödül olan "Gol Kralı" ödülü ise iki futbolcuya gitti. Mağusa Türk Gücü'nden Sadık Balarabe ve Mesarya'dan Remzi Betmezoğlu kupayı 6 golle tamamladı ve krallığı paylaştı. Gol kralları 5'er bin TL para ödülünü de kazandı.

Kupa canavarı Mağusa Türk Gücü tüm kupalarda hedefe yürüyor. Yarın A2 kategorisinde Ahmed Sami Topcan Kupası'nı da sarı yeşilliler alırsa 6 organizasyonun 5'i Mağusa Türk Gücü'ne gitmiş olacak.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Nicosia Group Kıbrıs Kupası'nda final heyecanı dün Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasında yaşandı.

Yaklaşık 8 bin futbolseverin statta takip ettiği karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü oyunun son bölümlerinde Mickael Pote'nin ayağından bulduğu gollerle 2-0 kazanarak 2021-2022 sezonundaki üçüncü büyük kupayı da müzesine götürdü. 

6 ORGANİZASYONUN 5'İNCİSİ DE MAĞUSA'YA GİDEBİLİR

Sarı yeşilliler sezon başında Ahmed Sami Topcan Süper Kupası, AKSA Süper Lig ve Nicosia Group Kıbrıs Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. Ayrıca AKSA A2 Süper Ligi de kazanırken, yarın ise 5'inci kupa için Ahmed Sami Topcan Kupası finaline çıkacak. Sarı yeşilli ekip bu China Bazaar Gençlik Gücü maçını da kazanması halinde KTFF tarafından düzenlenen 6 büyük organizasyonun 5'inde kupayı kazanmış olacak. Mağusa Türk Gücü sadece U15 Ligi'nde çeyrek finalde elendi.

KRALLIK PAYLAŞILDI, ÖZEL ÖDÜLLER POTE VE EMRE'NİN OLDU

Karşılaşmanın ardından ise Nicosia Group tarafından verilen özel ödüller sahiplerini buldu. Buna göre karşılaşmayı takip eden spor yazarlarının belirlediği "Maçın Yıldızı" ödülü attığı iki golle kupayı Mağusa'ya kazandıran Mickael Pote seçilirken, "Final Maçının Genç Futbolcusu" ödülü de oyuna sonradan girerek skora etki eden Mağusa Türk Gücü'nün genç yıldızı Emre Kuvvetlişahin oldu. Her iki oyuncu plaketin yanı sıra 10'ar bin TL para ödülünün de sahibi oldu.

Bir diğer ödül olan "Gol Kralı" ödülü ise iki futbolcuya gitti. Mağusa Türk Gücü'nden Sadık Balarabe ve Mesarya'dan Remzi Betmezoğlu kupayı 6 golle tamamladı ve krallığı paylaştı. Gol kralları 5'er bin TL para ödülünü de kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.