Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Kupaları topladı

SPOR 15.05.2022 - 19:28, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Kupaları topladı

Sarı yeşilli ekip karşılaşmayı 5-1 kazanarak bu sezon U15 Ligi dışındaki katıldığı tüm organizasyonlarda kupaları topladı.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve AKSA A2 Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile AKSA A2 1.Lig şampiyonu China Bazaar Gençlik Gücü’nü karşı karşıya getiren Ahmed Sami Topcan Kupası’nda şampiyon Mağusa Türk Gücü oldu. Sarı yeşilli ekip karşılaşmayı 5-1 kazanarak bu sezon U15 Ligi dışındaki katıldığı tüm organizasyonlarda kupaları topladı. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmada MTG’ye galibiyeti getiren golleri Mehmet Ağdemir, Baran Derin (2), Muzaffer Khan ve Atay Yıldız kaydederken, China Bazaar Gençlik Gücü’nün tek golü Erdinç Yılmaz’dan geldi. Maç sonunda şampiyon MTG ve finalist China Bazaar Gençlik Gücü takımına kupa ve madalyalarını KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFF 1.Başkanvekili Oktay Çocuk, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, MTG Başkanı Koral Bozkurt, GG Başkanı Osman Karamanlı ve merhum Ahmed Sami Topcan’ın oğlu Nazım Topcan verdi.
Sarı yeşilli ekip karşılaşmayı 5-1 kazanarak bu sezon U15 Ligi dışındaki katıldığı tüm organizasyonlarda kupaları topladı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve AKSA A2 Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile AKSA A2 1.Lig şampiyonu China Bazaar Gençlik Gücü’nü karşı karşıya getiren Ahmed Sami Topcan Kupası’nda şampiyon Mağusa Türk Gücü oldu. Sarı yeşilli ekip karşılaşmayı 5-1 kazanarak bu sezon U15 Ligi dışındaki katıldığı tüm organizasyonlarda kupaları topladı. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmada MTG’ye galibiyeti getiren golleri Mehmet Ağdemir, Baran Derin (2), Muzaffer Khan ve Atay Yıldız kaydederken, China Bazaar Gençlik Gücü’nün tek golü Erdinç Yılmaz’dan geldi.

Maç sonunda şampiyon MTG ve finalist China Bazaar Gençlik Gücü takımına kupa ve madalyalarını KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFF 1.Başkanvekili Oktay Çocuk, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, MTG Başkanı Koral Bozkurt, GG Başkanı Osman Karamanlı ve merhum Ahmed Sami Topcan’ın oğlu Nazım Topcan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.