Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Lefkoşa Atatürk Stadı büyük finale hazır

SPOR 13.05.2022 - 12:46, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Lefkoşa Atatürk Stadı büyük finale hazır

Bu akşam saat 20.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak Nicosia Grup Kıbrıs Kupası Finali için hazırlıklar tamamlandı.   Doğan Türk Birliği (DTB) ile Mağusa Türk Gücü’nün (MTG) karşı karşıya geleceği final öncesinde Lefkoşa Atatürk Stadı baştan aşağıya temizlendi.  Girişe her iki takımın bayraklarının da asıldığı öğrenilirken, tuvaletler ve stattaki oturacak yerlerin de temizlenmesi dikkat çekti.  Tüm işlemleri Nicosia Grup Direktörü, Kıbrıs Kupası’nın sponsoru Abdullah Yusuf’un yaptığı öğrenilirken, sporseverlerden de büyük taktir topladı.  Büyük finalde Mehmet Sezener orta hakem olarak görev alacak. Sezener’in yardımcılıklarını ise Abdullah Genç ile Fatih Bardakçıoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Eyyüpler.  Süper Lig şampiyonu MTG, bugün de kazanıp sezonu 2 kupayla noktalamak isterken, DTB ise sezonu Kıbrıs Kupası’nı alarak teselli bulmak istiyor. Karşılaşmayı izleyenler arasında yapılacak çekilişte bir araba, 2 cep telefonu ve bir televizyon verilecek. Kupada final akşamında zengin ödüllerin yanı sıra; Maçın Futbolcusu, Kupanın Gol Kralı ve Kupanın En İyi Genç Futbolcusuna 10’ar bin TL ödül verilecek.  

Bu akşam saat 20.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak Nicosia Grup Kıbrıs Kupası Finali için hazırlıklar tamamlandı.

 
Doğan Türk Birliği (DTB) ile Mağusa Türk Gücü’nün (MTG) karşı karşıya geleceği final öncesinde Lefkoşa Atatürk Stadı baştan aşağıya temizlendi. 


Girişe her iki takımın bayraklarının da asıldığı öğrenilirken, tuvaletler ve stattaki oturacak yerlerin de temizlenmesi dikkat çekti. 


Tüm işlemleri Nicosia Grup Direktörü, Kıbrıs Kupası’nın sponsoru Abdullah Yusuf’un yaptığı öğrenilirken, sporseverlerden de büyük taktir topladı. 


Büyük finalde Mehmet Sezener orta hakem olarak görev alacak. Sezener’in yardımcılıklarını ise Abdullah Genç ile Fatih Bardakçıoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Eyyüpler. 


Süper Lig şampiyonu MTG, bugün de kazanıp sezonu 2 kupayla noktalamak isterken, DTB ise sezonu Kıbrıs Kupası’nı alarak teselli bulmak istiyor.

Karşılaşmayı izleyenler arasında yapılacak çekilişte bir araba, 2 cep telefonu ve bir televizyon verilecek.

Kupada final akşamında zengin ödüllerin yanı sıra; Maçın Futbolcusu, Kupanın Gol Kralı ve Kupanın En İyi Genç Futbolcusuna 10’ar bin TL ödül verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.