Atakom
Serena
başman
acapulco

Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa.Büyükkonuk Kaplıca 'da meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı!

GÜNCEL 23.11.2024 - 17:01, Güncelleme: 23.11.2024 - 17:01
 

Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa.Büyükkonuk Kaplıca 'da meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı!

Lefkoşa - Gazimağusa anayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Polis Basın Bülteni'ne göre, Mert Ekenoğlu (E-39), 107 mlgr alkollü içki tesiri altında olduğu sırada yönetimindeki LL 657 plakalı araçla Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, dere yatağına düştü ve yan kısmı üzerine devrildi. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Mert Ekenoğlu, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından çoklu omurga kırığı teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor. -Tavanı üzerine devrildi Girne - Alsancak anayolunda da bu sabah saatlerinde Birgül Doğan (K-25), 64 mlgr alkollü içki tesiri altında bulunduğu sırada, yönetimindeki KJ 994 plakalı salon araçla Girne istikametinde seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun solundan çıktı ve banket dışında bulunan taş duvara çarparak takla attı. Araç sürücüsü Birgül Doğan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ayşe Nurten Taşçı (K-22) Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırıldı. Doğan taburcu olurken Ayşe Nurten Taşçı Acil Servis'te müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor. -Gönyeli çemberine çıktı Lefkoşa-Girne anayolunda da bu sabaha karşı Egemen Şerbetçi (E-23), yönetimindeki UB 696 plakalı araçla seyir halindeyken yolu ayıran refüje çarpıp, savruldu. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam ediyor. Büyükkonuk- Kaplıca Yolundaki kazada 4 kişi yaralandı  23.11.2024 tarihinde, saat 09:30 sıralarında, Büyükkonuk - Kaplıca Anayolunun 3 — 4. Km.leri arasında,  Bekzhan ZHOROBEKOU (E-20) yönetimindeki KC 427 plakalı salon araç ile Büyükkonuk istikametinden Kaplıca istikametine doğru seyrettiği bir esnada, dikkatsizliği  sonucu sağa meyilli viraja geldiğinde direksyon hakimiyetini kaybederek aracın önü geliş istikametine doğru dönerek yolun sol tarafında bulunan su kanalı içerisine düşüp çarparak takla atmıştır.  Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Erbol TASHMAMATOV (E-20), Aidana BAKYTOVNA (K-19) ve Alısher ABDIPAEZON (E-20) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.
Lefkoşa - Gazimağusa anayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Polis Basın Bülteni'ne göre, Mert Ekenoğlu (E-39), 107 mlgr alkollü içki tesiri altında olduğu sırada yönetimindeki LL 657 plakalı araçla Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, dere yatağına düştü ve yan kısmı üzerine devrildi.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Mert Ekenoğlu, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından çoklu omurga kırığı teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

-Tavanı üzerine devrildi

Girne - Alsancak anayolunda da bu sabah saatlerinde Birgül Doğan (K-25), 64 mlgr alkollü içki tesiri altında bulunduğu sırada, yönetimindeki KJ 994 plakalı salon araçla Girne istikametinde seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun solundan çıktı ve banket dışında bulunan taş duvara çarparak takla attı. Araç sürücüsü Birgül Doğan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ayşe Nurten Taşçı (K-22) Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırıldı. Doğan taburcu olurken Ayşe Nurten Taşçı Acil Servis'te müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

-Gönyeli çemberine çıktı

Lefkoşa-Girne anayolunda da bu sabaha karşı Egemen Şerbetçi (E-23), yönetimindeki UB 696 plakalı araçla seyir halindeyken yolu ayıran refüje çarpıp, savruldu. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam ediyor.

Büyükkonuk- Kaplıca Yolundaki kazada 4 kişi yaralandı 

23.11.2024 tarihinde, saat 09:30 sıralarında, Büyükkonuk - Kaplıca Anayolunun 3 — 4. Km.leri arasında,  Bekzhan ZHOROBEKOU (E-20) yönetimindeki KC 427 plakalı salon araç ile Büyükkonuk istikametinden Kaplıca istikametine doğru seyrettiği bir esnada, dikkatsizliği  sonucu sağa meyilli viraja geldiğinde direksyon hakimiyetini kaybederek aracın önü geliş istikametine doğru dönerek yolun sol tarafında bulunan su kanalı içerisine düşüp çarparak takla atmıştır.  Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Erbol TASHMAMATOV (E-20), Aidana BAKYTOVNA (K-19) ve Alısher ABDIPAEZON (E-20) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.