Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

NICOSIA GRUP KIBRIS KUPASI SAHİBİNİ BULDU

SPOR 13.05.2022 - 22:47, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

NICOSIA GRUP KIBRIS KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Bugün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan Nicosia Grup Kıbrıs Kupası Finali’nde MTG, DTB’yi 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
MTG'ye galibiyeti getiren golleri dakika 82'de ve dakika 90+2'de golcü futbolcu Pote kaydetti.Çekişmeli geçen karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.  Nicosia Grup sponsorluğunda gerçekleştirilen finalde Maçın futbolcusu, kupanın gol kralı, maçın en iyi genç futbolcusu seçildi. Nicosia Grup seçilen futbolculara para ödülü verdi. Final maçını kazanan MTG, üç kupa hedefine ulaşmış oldu. Maçta ayrıca Nicosia Grup tarafından, seyirciler arasında yapılan çekilişle bir araba, iki cep telefonu ve bir de televizyon verildi.
Bugün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan Nicosia Grup Kıbrıs Kupası Finali’nde MTG, DTB’yi 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.


MTG'ye galibiyeti getiren golleri dakika 82'de ve dakika 90+2'de golcü futbolcu Pote kaydetti.Çekişmeli geçen karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 
Nicosia Grup sponsorluğunda gerçekleştirilen finalde Maçın futbolcusu, kupanın gol kralı, maçın en iyi genç futbolcusu seçildi. Nicosia Grup seçilen futbolculara para ödülü verdi. Final maçını kazanan MTG, üç kupa hedefine ulaşmış oldu.

Maçta ayrıca Nicosia Grup tarafından, seyirciler arasında yapılan çekilişle bir araba, iki cep telefonu ve bir de televizyon verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.