Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Narenciye bahçesinden 32 adet tesisat borusu çalındı

GÜNCEL 29.06.2022 - 18:43, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Narenciye bahçesinden 32 adet tesisat borusu çalındı

Güzelyurt’ta bir narenciye bahçesi içerisinde bulunan ambardan 32 adet tesisat borusu çalınması meselesinde zanlı olarak görülen kişi tutuklandı. Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, 25 Nisan ile 28 Haziran tarihleri arasında, Güzelyurt’ta bir narenciye bahçesi içerisinde bulunan ambarın penceresinden girilerek, 32 adet tesisat borusu çalındı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturma sonucunda ise meselede zanlı olarak görülen H.D.(E-33) tutuklandı.

Güzelyurt’ta bir narenciye bahçesi içerisinde bulunan ambardan 32 adet tesisat borusu çalınması meselesinde zanlı olarak görülen kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, 25 Nisan ile 28 Haziran tarihleri arasında, Güzelyurt’ta bir narenciye bahçesi içerisinde bulunan ambarın penceresinden girilerek, 32 adet tesisat borusu çalındı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturma sonucunda ise meselede zanlı olarak görülen H.D.(E-33) tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.