Atakom
Serena
başman
acapulco

Park Halindeki Polis Aracına Tekme Atan Öğrenciye Teminat Kararı

GÜNCEL 23.09.2026 - 17:06, Güncelleme: 23.09.2026 - 17:06
 

Park Halindeki Polis Aracına Tekme Atan Öğrenciye Teminat Kararı

Lefkoşa’da meydana gelen kasti hasar suçundan tutuklanan zanlı mahkemeye çıkarıldı.
(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da meydana gelen kasti hasar suçundan tutuklanan İ.B. mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ahmet Sinanoğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Polis, 23 Eylül saat 05.00 sıralarında Lefkoşa’da sarhoşluk ve rahatsızlık suçundan Lefkoşa Adli Şube’ye götürülen İ.B.’nin polisin avlusunda park halinde bulunan polis aracının arka kısmına tekme atarak, 10 bin TL kasti hasara uğrattığını söyledi. Polis, zanlının tutuklanarak, gerekli soruşturmanın yapıldığını belirtti. Polis, zanlının ülkede öğrenci olarak bulunduğunu belirterek, uygun bir teminat talep etti. Mahkemede söz alan zanlı ise erkek arkadaşıyla kavga ettiği için o saatte sokağa çıktığını söyledi. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, 30 bin TL nakit teminat yatırmasına ve haftada 2 gün ıspat-ı vücut yapmasına emir verdi.
Lefkoşa’da meydana gelen kasti hasar suçundan tutuklanan zanlı mahkemeye çıkarıldı.

(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da meydana gelen kasti hasar suçundan tutuklanan İ.B. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ahmet Sinanoğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Polis, 23 Eylül saat 05.00 sıralarında Lefkoşa’da sarhoşluk ve rahatsızlık suçundan Lefkoşa Adli Şube’ye götürülen İ.B.’nin polisin avlusunda park halinde bulunan polis aracının arka kısmına tekme atarak, 10 bin TL kasti hasara uğrattığını söyledi. Polis, zanlının tutuklanarak, gerekli soruşturmanın yapıldığını belirtti. Polis, zanlının ülkede öğrenci olarak bulunduğunu belirterek, uygun bir teminat talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı ise erkek arkadaşıyla kavga ettiği için o saatte sokağa çıktığını söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, 30 bin TL nakit teminat yatırmasına ve haftada 2 gün ıspat-ı vücut yapmasına emir verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.