Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Pehlivan yeniden Küçük Kaymaklı kadrosunda

SPOR 22.06.2022 - 17:16, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Pehlivan yeniden Küçük Kaymaklı kadrosunda

AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, geçtiğimiz yıl kiralık olarak kadrosunda bulunan Raif Denktaş Pehlivan’ın yeniden kadrosuna kattı.  Başkentin yeşil siyahlı ekibi Pehlivan’ı geçtiğimiz yıl Gençlik Gücü’nden kiralarken, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini almış oldu.  Konu ile ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada “Kaleyi sağlama aldık. Satın alma opsiyonu bizde olan Kalecimiz Raif Denktaş Pehlivan'ın transferi gerçekleşmiştir” ifadeleri kullanıldı.  Geride bıraktığımız sezon takım savunması anlamında iyi bir sezon geçiren Küçük Kaymaklı’da Pehlivan’ın kaledeki performansı da bu olumlu istatistikte etkili olmuştu. 

AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, geçtiğimiz yıl kiralık olarak kadrosunda bulunan Raif Denktaş Pehlivan’ın yeniden kadrosuna kattı. 

Başkentin yeşil siyahlı ekibi Pehlivan’ı geçtiğimiz yıl Gençlik Gücü’nden kiralarken, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini almış oldu. 

Konu ile ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada “Kaleyi sağlama aldık. Satın alma opsiyonu bizde olan Kalecimiz Raif Denktaş Pehlivan'ın transferi gerçekleşmiştir” ifadeleri kullanıldı. 
Geride bıraktığımız sezon takım savunması anlamında iyi bir sezon geçiren Küçük Kaymaklı’da Pehlivan’ın kaledeki performansı da bu olumlu istatistikte etkili olmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.