Atakom
Serena
başman

Polis haberleri…

GÜNCEL 08.06.2026 - 19:14, Güncelleme: 08.06.2026 - 19:14
 

Polis haberleri…

Girne’de çalıştığı iş yerinden para çalan şahıs Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı sırada tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 2-10 Şubat tarihleri arasında, Kripto Para alım satımı yapılan bir işletmede çalışan T.Y. (E-33), işletmenin kasasında muhafaza edilen toplam 11 bin 100 Euro ve 2 bin Stg nakit parayı çaldı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, T.Y. Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı sırada tespit edilip, tutuklandı. -Girne’de uyuşturucu madde tasarrufu… 2 kişi daha tutuklandı Geçen cuma Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli ve Trafik Şube Amirliği Ekipleri tarafından, şüpheli olarak görülen E.A.K.’nin (E-22) kullanımında, D.A.(E-22) ile O.Y.K.’nin (E-21) yolcu olarak bulundukları araçta arama yapılmıştı. Aramada, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sigara, O.Y.K.’nin tasarrufunda ise yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunup, emare olarak alınmış, bahse konu şahıslar tutuklanmıştı. Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak aranan A.E.O.(E-27) tespit edildi, Girne’de kaldığı ikametgahında yapılan aramada ise, toplam 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara bulunup, emare olarak alındı. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.Z.E.(K-23) tutuklandı.
Girne’de çalıştığı iş yerinden para çalan şahıs Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı sırada tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 2-10 Şubat tarihleri arasında, Kripto Para alım satımı yapılan bir işletmede çalışan T.Y. (E-33), işletmenin kasasında muhafaza edilen toplam 11 bin 100 Euro ve 2 bin Stg nakit parayı çaldı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, T.Y. Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı sırada tespit edilip, tutuklandı.

-Girne’de uyuşturucu madde tasarrufu… 2 kişi daha tutuklandı

Geçen cuma Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli ve Trafik Şube Amirliği Ekipleri tarafından, şüpheli olarak görülen E.A.K.’nin (E-22) kullanımında, D.A.(E-22) ile O.Y.K.’nin (E-21) yolcu olarak bulundukları araçta arama yapılmıştı.

Aramada, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sigara, O.Y.K.’nin tasarrufunda ise yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunup, emare olarak alınmış, bahse konu şahıslar tutuklanmıştı.

Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak aranan A.E.O.(E-27) tespit edildi, Girne’de kaldığı ikametgahında yapılan aramada ise, toplam 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara bulunup, emare olarak alındı. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.Z.E.(K-23) tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.