Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Rifat Hacıarifoğlu Yonpaş Dumlupınar'a transfer oldu!

SPOR 28.06.2022 - 13:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Rifat Hacıarifoğlu Yonpaş Dumlupınar'a transfer oldu!

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar transferde önemli bir ismi kadrosuna kattı. Özellikle son iki sezonda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Rifat Hacıarifoğlu Yonpaş Dumlupınar'a transfer oldu. Sarı kırmızılı ekip Hamitköy ile her konuda anlaşmaya varırken, oyuncunun bonservisi Hamitköy'den alındı. Rifat'ın da 1 Temmuz'da açılacak transfer dönemi sonrasında resmi imzaları atması bekleniyor. Geçen sezon Hamitköy forması ile 19 maça çıkan Rifat 5 kez fileleri sarsma başarısı göstermişti.

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar transferde önemli bir ismi kadrosuna kattı.

Özellikle son iki sezonda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Rifat Hacıarifoğlu Yonpaş Dumlupınar'a transfer oldu.

Sarı kırmızılı ekip Hamitköy ile her konuda anlaşmaya varırken, oyuncunun bonservisi Hamitköy'den alındı. Rifat'ın da 1 Temmuz'da açılacak transfer dönemi sonrasında resmi imzaları atması bekleniyor. Geçen sezon Hamitköy forması ile 19 maça çıkan Rifat 5 kez fileleri sarsma başarısı göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.