Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sali, 'Ömrüm' şarkısında eşiyle dans ederek salonda romantizm rüzgarları estirdi.

MAGAZİN 25.01.2022 - 22:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sali, 'Ömrüm' şarkısında eşiyle dans ederek salonda romantizm rüzgarları estirdi.

Raşit Bağzıbağlı imzalı turuncu elbisesiyle sahne alan Ziynet Sali, "Dışarıda kar var, ben de içeride güneş gibi alev alev olmak istedim. İçimizdeki enerjiyi sizlere yansıtmak istedik" dedi.  "HER YİĞİDİN YOĞURT YİYİŞİ FARKLIDIR" Son dönemde yaşanan kıyafet polemiği kendisine hatırlatılan Sali, "Sahne dünyası, şov dünyasıdır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır." dedi.  MÜJDEYİ VERDİ Son olarak 'Efkarım Var' şarkısıyla 9 ay önce sevenleriyle buluşan Sali, "Yeni teklim bitmek üzere. Şubat ayında sizlerle olacak. Onun heyecanını yaşıyorum. Ayrıca sahne programlarım ve akustik çalışmalarım da var." sözleriyle yeni single müjdesini verdi.  EN ROMANTİK SAHNE 'Ömrüm' şarkısında eşi Erkan Erzurumlu'yla dans eden Sali, salonda romantizm rüzgarları estirdi. Sevilen şarkıları ve farklı tarzlardan oluşan repertuvarıyla yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Sali, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Raşit Bağzıbağlı imzalı turuncu elbisesiyle sahne alan Ziynet Sali, "Dışarıda kar var, ben de içeride güneş gibi alev alev olmak istedim. İçimizdeki enerjiyi sizlere yansıtmak istedik" dedi. 

"HER YİĞİDİN YOĞURT YİYİŞİ FARKLIDIR"
Son dönemde yaşanan kıyafet polemiği kendisine hatırlatılan Sali, "Sahne dünyası, şov dünyasıdır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır." dedi. 

MÜJDEYİ VERDİ

Son olarak 'Efkarım Var' şarkısıyla 9 ay önce sevenleriyle buluşan Sali, "Yeni teklim bitmek üzere. Şubat ayında sizlerle olacak. Onun heyecanını yaşıyorum. Ayrıca sahne programlarım ve akustik çalışmalarım da var." sözleriyle yeni single müjdesini verdi. 

EN ROMANTİK SAHNE

'Ömrüm' şarkısında eşi Erkan Erzurumlu'yla dans eden Sali, salonda romantizm rüzgarları estirdi. Sevilen şarkıları ve farklı tarzlardan oluşan repertuvarıyla yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Sali, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.