Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sanayi Odası'ndan üyelerine ve seçmenlere oy kullanma çağrısı

GÜNCEL 21.01.2022 - 14:13, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sanayi Odası'ndan üyelerine ve seçmenlere oy kullanma çağrısı

Kıbrıs Türk Sanayi Odası, halkın iradesinin en güçlü şekilde sandığa yansıması hem de demokrasinin tecellisi açısından üyelerine ve seçmenlere sandığa giderek oy kullanma çağrısında bulundu
Kıbrıs Türk Sanayi Odası, halkın iradesinin en güçlü şekilde sandığa yansıması hem de demokrasinin tecellisi açısından üyelerine ve seçmenlere sandığa giderek oy kullanma çağrısında bulundu.  Oda tarafından yapılan açıklamada, “23 Ocak Pazar günü, yakın dönemin şekilleneceği bir seçim yaşayacağız. Ülkemiz zor günlerden geçerken, sorunlarımızı çözecek olan da siyaset makamıdır” ifadelerine yer verildi. “KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde görev alacak tüm adayları şimdiden sorumluluklarını da hatırlatarak tebrik ederiz” denilen açıklamada, göreve gelecek olan yeni hükümetin uzun ömürlü, icraat hükümeti olmasının özellikle ekonomi açısından “oldukça önemli” olduğu vurgulandı. “Bu vesile ile başta üyelerimiz olmak üzere, ülkemiz seçmenlerine de demokrasinin tecellisi açısından sandığa giderek oy kullanma çağrısı yapıyoruz” diyen Oda,  “İradenin en güçlü şekilde sandığa yansıması, hem demokratik açıdan, hem de siyasal yaşamımız açısından son derece önemlidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak, seçime katılım oranının yüksek olmasını demokratik gerekçelerle önemsiyoruz” ifadelerine yer verildi.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası, halkın iradesinin en güçlü şekilde sandığa yansıması hem de demokrasinin tecellisi açısından üyelerine ve seçmenlere sandığa giderek oy kullanma çağrısında bulundu

Kıbrıs Türk Sanayi Odası, halkın iradesinin en güçlü şekilde sandığa yansıması hem de demokrasinin tecellisi açısından üyelerine ve seçmenlere sandığa giderek oy kullanma çağrısında bulundu. 
Oda tarafından yapılan açıklamada, “23 Ocak Pazar günü, yakın dönemin şekilleneceği bir seçim yaşayacağız. Ülkemiz zor günlerden geçerken, sorunlarımızı çözecek olan da siyaset makamıdır” ifadelerine yer verildi.
“KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde görev alacak tüm adayları şimdiden sorumluluklarını da hatırlatarak tebrik ederiz” denilen açıklamada, göreve gelecek olan yeni hükümetin uzun ömürlü, icraat hükümeti olmasının özellikle ekonomi açısından “oldukça önemli” olduğu vurgulandı.
“Bu vesile ile başta üyelerimiz olmak üzere, ülkemiz seçmenlerine de demokrasinin tecellisi açısından sandığa giderek oy kullanma çağrısı yapıyoruz” diyen Oda,  “İradenin en güçlü şekilde sandığa yansıması, hem demokratik açıdan, hem de siyasal yaşamımız açısından son derece önemlidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak, seçime katılım oranının yüksek olmasını demokratik gerekçelerle önemsiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.