Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sarı-kırmızılılar son 9 maçında 8. kez puan kaybı yaşadı

SPOR 08.01.2022 - 21:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sarı-kırmızılılar son 9 maçında 8. kez puan kaybı yaşadı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile GZT Giresunspor Nef Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakada 3 puana ulaşan taraf 11. dakikada Magomed Shapi Suleymanov'un attığı gol ve 1-0'lık skorla Giresun temsilcisi oldu. Ligdeki 2 maçlık mağlubiyet serisine Galatasaray deplasmanında son veren Giresunspor, bu sonucun ardından maç fazlası ve 25 puanla 13. sıraya yerleşti.  Sahasında aldığı şok yenilgiyle Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine mağlubiyetle başlayan Galatasaray ise 27 puan, averaj ve maç fazlasıyla 10. sırada konumlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile GZT Giresunspor Nef Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Müsabakada 3 puana ulaşan taraf 11. dakikada Magomed Shapi Suleymanov'un attığı gol ve 1-0'lık skorla Giresun temsilcisi oldu.

Ligdeki 2 maçlık mağlubiyet serisine Galatasaray deplasmanında son veren Giresunspor, bu sonucun ardından maç fazlası ve 25 puanla 13. sıraya yerleşti. 

Sahasında aldığı şok yenilgiyle Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine mağlubiyetle başlayan Galatasaray ise 27 puan, averaj ve maç fazlasıyla 10. sırada konumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.