Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Satın aldı

MAGAZİN 13.05.2022 - 22:01, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Satın aldı

İngiliz şarkıcı Adele, oyuncu Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki lüks malikanesini satın aldı. Adele'in bu ev için yaklaşık 900 milyon TL (Yaklaşık 60 milyon dolar) ödediği belirtildi.
Ünlü şarkıcı Adele, oyuncu Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki lüks malikanesini 900 milyon TL'ye (Yaklaşık 60 milyon dolar) satın aldı. 34 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz gün, yeni evinin önünde spor menajeri sevgilisi Rich Paul ile verdiği mutluluk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.   SEKİZ ODASI VE 12 BANYOSU VAR Daily Mail’in haberine göre, Adele'in satın aldığı lüks malikane 18.587 metrekare. ABD'li mimar Richard Landry tarafından tasarlanan evin, sekiz yatak odası ve 12 banyosu bulunuyor. 1994 yılında inşa edilen malikane, 3,5 dönümlük bir arazi üzerinde, oyuncu Lisa Vanderpump ve müzisyen Rod Stewart’ın eskiden ikamet ettiği mahallede yer alıyor. Gösterişli malikanede sauna, buhar odası, teraslı ofis, iki ebeveyn banyolu yatak odası, şef mutfağı, spa, havuz ile iki katlı bir misafirhane de bulunuyor. Öte yandan, evde profesyonel bir sinema salonu, spor salonu, sekiz arabalık bir garaj ve hava filtreleme sistemli puro odası da yer alıyor. UZUN SÜRE SATAMADI Ünlü Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, 90’lı yıllarda satın aldığı malikanesini ilk olarak 110 milyon dolara satışa çıkarmış ancak alıcı bulamamıştı. 75 yaşındaki Stallone bu durumun üzerine, geçtiğimiz mayıs ayında  fiyatı 85 milyon dolara indirmişti.
İngiliz şarkıcı Adele, oyuncu Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki lüks malikanesini satın aldı. Adele'in bu ev için yaklaşık 900 milyon TL (Yaklaşık 60 milyon dolar) ödediği belirtildi.

Ünlü şarkıcı Adele, oyuncu Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki lüks malikanesini 900 milyon TL'ye (Yaklaşık 60 milyon dolar) satın aldı.

34 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz gün, yeni evinin önünde spor menajeri sevgilisi Rich Paul ile verdiği mutluluk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

 

SEKİZ ODASI VE 12 BANYOSU VAR

Daily Mail’in haberine göre, Adele'in satın aldığı lüks malikane 18.587 metrekare.

ABD'li mimar Richard Landry tarafından tasarlanan evin, sekiz yatak odası ve 12 banyosu bulunuyor.

1994 yılında inşa edilen malikane, 3,5 dönümlük bir arazi üzerinde, oyuncu Lisa Vanderpump ve müzisyen Rod Stewart’ın eskiden ikamet ettiği mahallede yer alıyor.

Gösterişli malikanede sauna, buhar odası, teraslı ofis, iki ebeveyn banyolu yatak odası, şef mutfağı, spa, havuz ile iki katlı bir misafirhane de bulunuyor.

Öte yandan, evde profesyonel bir sinema salonu, spor salonu, sekiz arabalık bir garaj ve hava filtreleme sistemli puro odası da yer alıyor.

UZUN SÜRE SATAMADI

Ünlü Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, 90’lı yıllarda satın aldığı malikanesini ilk olarak 110 milyon dolara satışa çıkarmış ancak alıcı bulamamıştı.

75 yaşındaki Stallone bu durumun üzerine, geçtiğimiz mayıs ayında  fiyatı 85 milyon dolara indirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.