Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Serdar Ortaç sahnede talihsiz bir kaza geçirdi

MAGAZİN 13.06.2022 - 14:59, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Serdar Ortaç sahnede talihsiz bir kaza geçirdi

Uzun yıllardır kumar borçlarını sıfırlamak için mücadele verdiğini belirten Serdar Ortaç, son röportajında 15 milyon lira borç ödediğini açıklamıştı. Şimdilerde konserden konsere koşan Serdar Ortaç, dün akşam sahnede talihsiz biran yaşadı. Zaman zaman borçlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaçzor zamanlar geçiriyor. Önceki yıllarda kumar yüzünden mal varlığının büyük bir kısmını kaybeden şarkıcı, eski eşi Chloe Loughnan'a da 600 bin TL'lik nafaka borcu ödedi. Serdar Ortaç konserinde talihsiz anlar yaşadı. Bu yıl şarkı yapamama sebebinin borçları olduğunu söyleyen Ortaç "Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım" demişti. Kendine çalışma zamanının geldiğini söyleyen Serdar Ortaç sahnede bir anda dengesini kaybedip yere düştü. Görevlilerin yardımıyla yerden kaldırılan 52 yaşındaki sanatçı konserine kaldığı yerden devam etti. Serdar Ortaç yaşadığı talihsiz olayın ardından şu ifadeleri kullandı, "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştü iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm ama... Bırak ben Gülben miyim?" Gülben Ergen de geçtiğimiz aylarda konserinde rahatsızlanarak bayılmıştı.

Uzun yıllardır kumar borçlarını sıfırlamak için mücadele verdiğini belirten Serdar Ortaç, son röportajında 15 milyon lira borç ödediğini açıklamıştı. Şimdilerde konserden konsere koşan Serdar Ortaç, dün akşam sahnede talihsiz biran yaşadı.

Zaman zaman borçlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaçzor zamanlar geçiriyor. Önceki yıllarda kumar yüzünden mal varlığının büyük bir kısmını kaybeden şarkıcı, eski eşi Chloe Loughnan'a da 600 bin TL'lik nafaka borcu ödedi.

Serdar Ortaç konserinde talihsiz anlar yaşadı. Bu yıl şarkı yapamama sebebinin borçları olduğunu söyleyen Ortaç "Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım" demişti.

Kendine çalışma zamanının geldiğini söyleyen Serdar Ortaç sahnede bir anda dengesini kaybedip yere düştü. Görevlilerin yardımıyla yerden kaldırılan 52 yaşındaki sanatçı konserine kaldığı yerden devam etti.


Serdar Ortaç yaşadığı talihsiz olayın ardından şu ifadeleri kullandı, "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştü iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm ama... Bırak ben Gülben miyim?"

Gülben Ergen de geçtiğimiz aylarda konserinde rahatsızlanarak bayılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.