Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Serginin kapanışı ve anı kitabının tanıtımı bugün yapılacak

KÜLTÜR - SANAT 23.06.2022 - 16:48, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Serginin kapanışı ve anı kitabının tanıtımı bugün yapılacak

Yakın bir tarihte kaybettiğimiz Kıbrıs ‘ın moder ve duayen mimarlarından Abdullah Onar ‘ın anısına “Bir Modern Geçmiş” biyokrafik arşiv sergisinin bugün (23 Haziran 2022) kapanışı ve anı kitabının tanıtımı yapılıyor. Sergiyi kızı Anber Onar büyük emek, zaman, sevgi ve gururla hazırlamış ve anı kitabını kaleme almıştır. Serginin sadece görsellik olarak değil, duygu yüklü bir çalışma olduğu gözler önüne serilirken bırakılan eserler, yapılar ve yaşanılmış mütavazi hayat hayranlık uyandırıyor.   Kızı Anber Onar serginin içeriğini etkileyici bir dille yazıya dökerken, hazırladığı anı kitabını da büyük bir gurur ve başarıyla hayata geçirmiştir.  28 Nisan 2022 tarihinde açılan serginin bugün 23 Haziran 2022’de Girne Art Rooms’da  kapanışı yapılıyor.  Bıraktığı yankıya bakılırsa, bugün sadece mimarlar camiasının değil kalabalık bir kitlenin kapanışa katılması bekleniyor.  İzlemeye ve Kıbrıslı olarak gururlanmaya laik bir sergi.

Yakın bir tarihte kaybettiğimiz Kıbrıs ‘ın moder ve duayen mimarlarından Abdullah Onar ‘ın anısına “Bir Modern Geçmiş” biyokrafik arşiv sergisinin bugün (23 Haziran 2022) kapanışı ve anı kitabının tanıtımı yapılıyor.


Sergiyi kızı Anber Onar büyük emek, zaman, sevgi ve gururla hazırlamış ve anı kitabını kaleme almıştır. Serginin sadece görsellik olarak değil, duygu yüklü bir çalışma olduğu gözler önüne serilirken bırakılan eserler, yapılar ve yaşanılmış mütavazi hayat hayranlık uyandırıyor.  
Kızı Anber Onar serginin içeriğini etkileyici bir dille yazıya dökerken, hazırladığı anı kitabını da büyük bir gurur ve başarıyla hayata geçirmiştir. 


28 Nisan 2022 tarihinde açılan serginin bugün 23 Haziran 2022’de Girne Art Rooms’da  kapanışı yapılıyor. 


Bıraktığı yankıya bakılırsa, bugün sadece mimarlar camiasının değil kalabalık bir kitlenin kapanışa katılması bekleniyor. 


İzlemeye ve Kıbrıslı olarak gururlanmaya laik bir sergi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.