Atakom
Serena
girne belediyse
MERIT

Sertoğlu: Her iki takıma da başarılar dilerim

SPOR 12.05.2022 - 15:51, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Sertoğlu: Her iki takıma da başarılar dilerim

Yarın akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak Nicosia Grup Kıbrıs Kupası Finalinde MTG ile DTB karşı karşıya gelecek.   Saat 20:00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda başlayacak olan karşılaşmada giriş ücretsiz olacak ve karşılaşmaya gidenler arasında yapılacak olan çekilişte bir araba, 2 cep telefonu ve bir televizyon verilecek. Karşılaşma öncesi KTFF’de düzenlenen basın açıklamasında KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Nicosia Grup Direktörü Abdullah Yusuf, MTG Başkanı Koral Bozkurt ve DTB Başkanı Bayar Piskobulu açıklama yaptı.  Sertoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  “Hakemleri bilerek buraya çağırdım. Bu karşılaşmanın ciddiyetini onlar da dinlesin. Buralarda birileri yenecek, birileri yenilecek, birileri bu kupayı alacak. Sonuçta ülke futbolu bir şeyler kazanması lazım. Bu finali dört dörtlük başarabilmemiz lazım. Her iki takıma da başarılar dilerim. Hepimiz aynı gemideyiz. Hem MTG’ye hem DTB’ye başarılar dilerim. Abdullah Yusuf’a hem maddi hem manevi desteğinden dolayı teşekkür ederim. Umarım gelecek yıllarda da Nicosia Grup devam eder. Güzellikler yaşamak istiyoruz, her şey para değildir.” Abdullah Yusuf’un açıklaması ise şu şekilde: “Bir nebze katkı koyup ileriye taşıyabilmektir. İnşallah bu sene daha da güzel bir final yaşayacağız. Spora, gençliğe yapılan her yatırım geri döner. Centilmence bir final olsun. Başarılar dilerim.” DTP Başkanı Bayar Piskobulu:  “Öncelikle iki yıl var yarı finalde elendiğimiz kupa. Bu yıl finaldeyiz. İnşallah kupayı da alırız. Öncelikle sayın Abdullah Yusuf’a teşekkür ederim. 1990’larda hizmet etmeye başladı hizmete. Her koyduğu katkı bu ülkenin gençlerine yapılıyor. Hakemlerimize hakem şansı diliyorum. Bir taraf kazanacak bir taraf üzülecek. Centilmence geçmesi için başkanlar olarak elimizden geleni yapacağız. Bu konuda çok rahatız. En rahat olduğum deplasman Mağusa deplasmanıdır. Çok teşekkür ederim.” MTG Başkanı Koral Bozkurt:  MTG olarak çıktığımız her platformda galibiyeti ve şampiyonluğu hedefledik. Kupayı almak için elimizden geleni yapacağız. Yarın öncelikle kazanan dostluk olacaktır. Ülke gençliğine futbolu sevdirmek amacındayız. Hepimizin amacı ülke gençliğidir. Abdullah Yusuf’a çok teşekkür ederiz. Bu ülke gençliğine hizmet etmeyi kendine misyon edinmiştir. Yarın bence iki camia olarak dostluğun kazanacağını göstereceğiz. Hataların az olduğu bir maç olsun. Hakem şansının bol olduğu bir karşılaşma olsun. Kupada final akşamında zengin ödüllerin yanı sıra; Maçın Futbolcusu, Kupanın Gol Kralı ve Kupanın En İyi Genç Futbolcusuna 10’ar bin TL ödül verilecek.

Yarın akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak Nicosia Grup Kıbrıs Kupası Finalinde MTG ile DTB karşı karşıya gelecek.

 
Saat 20:00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda başlayacak olan karşılaşmada giriş ücretsiz olacak ve karşılaşmaya gidenler arasında yapılacak olan çekilişte bir araba, 2 cep telefonu ve bir televizyon verilecek.


Karşılaşma öncesi KTFF’de düzenlenen basın açıklamasında KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Nicosia Grup Direktörü Abdullah Yusuf, MTG Başkanı Koral Bozkurt ve DTB Başkanı Bayar Piskobulu açıklama yaptı. 


Sertoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 


“Hakemleri bilerek buraya çağırdım. Bu karşılaşmanın ciddiyetini onlar da dinlesin. Buralarda birileri yenecek, birileri yenilecek, birileri bu kupayı alacak. Sonuçta ülke futbolu bir şeyler kazanması lazım. Bu finali dört dörtlük başarabilmemiz lazım. Her iki takıma da başarılar dilerim. Hepimiz aynı gemideyiz. Hem MTG’ye hem DTB’ye başarılar dilerim. Abdullah Yusuf’a hem maddi hem manevi desteğinden dolayı teşekkür ederim. Umarım gelecek yıllarda da Nicosia Grup devam eder. Güzellikler yaşamak istiyoruz, her şey para değildir.”


Abdullah Yusuf’un açıklaması ise şu şekilde:


“Bir nebze katkı koyup ileriye taşıyabilmektir. İnşallah bu sene daha da güzel bir final yaşayacağız. Spora, gençliğe yapılan her yatırım geri döner. Centilmence bir final olsun. Başarılar dilerim.”


DTP Başkanı Bayar Piskobulu: 


“Öncelikle iki yıl var yarı finalde elendiğimiz kupa. Bu yıl finaldeyiz. İnşallah kupayı da alırız. Öncelikle sayın Abdullah Yusuf’a teşekkür ederim. 1990’larda hizmet etmeye başladı hizmete. Her koyduğu katkı bu ülkenin gençlerine yapılıyor. Hakemlerimize hakem şansı diliyorum. Bir taraf kazanacak bir taraf üzülecek. Centilmence geçmesi için başkanlar olarak elimizden geleni yapacağız. Bu konuda çok rahatız. En rahat olduğum deplasman Mağusa deplasmanıdır. Çok teşekkür ederim.”


MTG Başkanı Koral Bozkurt: 


MTG olarak çıktığımız her platformda galibiyeti ve şampiyonluğu hedefledik. Kupayı almak için elimizden geleni yapacağız. Yarın öncelikle kazanan dostluk olacaktır. Ülke gençliğine futbolu sevdirmek amacındayız. Hepimizin amacı ülke gençliğidir. Abdullah Yusuf’a çok teşekkür ederiz. Bu ülke gençliğine hizmet etmeyi kendine misyon edinmiştir. Yarın bence iki camia olarak dostluğun kazanacağını göstereceğiz. Hataların az olduğu bir maç olsun. Hakem şansının bol olduğu bir karşılaşma olsun.

Kupada final akşamında zengin ödüllerin yanı sıra; Maçın Futbolcusu, Kupanın Gol Kralı ve Kupanın En İyi Genç Futbolcusuna 10’ar bin TL ödül verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.